Löss i bloggosfärens päls!


Ibland undrar jag vad jag läser när jag kollar kvällstidningarnas hemsidor.. Igår visade någon av dem att prinsessan Madelaine minsann går på IKEA och följde upp med en bild på en ung kvinna släpandes två matkassar från ICA.

Nå, visst KAN det varit en prinsessa på bilderna. Åtminstone så anser säkert damens föräldrar det. Men passande nog så hade inte fotografen bildbyline vilket säger en hel del..

Idag passar Aftonbladet på med ovan braskande nyhetsnotis. Kreativ rubriksättning tror jag sådant kallas. Skulle jag göra motsvarande skulle jag väl sätta “Sexchock i bloggosfären” som rubrik på detta inlägg..

Men visst, jag har tidigare skrivit om lössen i bloggosfärens päls, så den rubriken sitter ju som gjuten, -lajjk a glööve!!

Förlåt :-)


2 svar till “Löss i bloggosfärens päls!”

  1. Fast uppfinningen eller vad den nu ska kallas är i sig så enkel och genialisk. Dammsug och du slipper hårlöss. Jag såg det på TV och det verkade vara en vettig innovation.

    Annica

  2. Samma nyhet fanns i TV-nyheterna dagen innan. Det är helt enkelt en uppfinning med vilken man tar bort hårlöss. Ungefär som en vanlig luskam fast man hindrar lössen från att sprida sig. Luskammar är förresten det vanligaste fyndet vid utgrävningar av ”svarta jorden” i Sigtuna. Så tekniska lösningar för att ta bort löss är inget nytt. Det enda nya är att numera är de effektivare än förr.