Laleh i schlagerfestival?


Ptja, jag har ingen TV så jag missar sådana evenemang. Men visst blir jag lite nyfiken när det surras som nu.

Nyfiken nog för att titta/lyssna på de tre främsta bidragen på nätet idag. Och nej, det var inte rätt låt som vann. Andreas heter killen med bästa låten, och BWO var näst bäst. Möjligen hade BWO största hit-potentialen internationellt, men sådant är alltid knepigt att bedöma.

Carola har en suverän röst men låten var ren svensktopp och den har inte en chans nere i Italien eller var nu finalen ska gå. Andreas hade garanterat tagit medalj.

Mest synd var det att vårt nya lilla stjärn-skott inte deltog i tävlingen. Då hade jag åkt hem till något av barnen för att titta på tävlingen.

Och jovisst har Laleh kapacitet att bli en enormt stor stjärna. Bara hon inte blir ihjälkramad som någon tidning uttryckte saken. Men det är möjligen tveksamt om hon skulle ställa upp i SM i schlager. Det verkar inte bära sannolikhetens prägel, om man säger så..


2 svar till “Laleh i schlagerfestival?”

  1. Carola är helt suverän och frågan är om hon inte vinner rubbet i Aten! Hon är, enligt mig, en av de absolut bästa sångerskorna som finns i Sverige, vilken kraft hon har.
    Sen behöver man ju inte gilla det hon gör, men bäst är hon och låten med henne är mycket bra. Andreas´slåt + BWO´s låt var också bra, men Carola var bäst!