Avskaffa monarkin!


Att kungabarnen ränner omkring och lever rövare med de andra Bratsen runt Stureplan är ju numer bekant för var och en.

Och i ett fritt och demokratiskt land får de givetvis göra precis som de vill. Men i ett fritt och demokratiskt land är det omöjligt att försvara det faktum att rollen som statschef ska gå i arv. Därför har nu republikanska klubben tagit in professionell hjälp. Detta enligt tidningen Resumé:

”Några av Sveriges duktigaste pr-konsulter finns med i den hemliga pr-grupp som är tillsatt av Republikanska föreningen för att störta kungen.

Få medlemmar vill offentligt träda fram av rädsla för vad uppdragsgivare och arbetsgivare ska säga. Pr-gruppen hade sitt första sammanträde i riksdagen under Birgitta Ohlssons ledning. Utöver det håller man också regelbundet möten på olika pr-byråer.

Läs Resumé!

– Vi ska befria kungabarnen från slaveriet. Senast i veckan har vi sett och hört hur kronprinsessans kärleksliv påverkas av monarkin, säger en representant för gruppen.”

Det är ju i och får sig tämligen märkligt att en privat organisation som Republikanska Klubben ska behöva gå in och göra något som en majoritet av riksdagens ledamöter och partier är helt överens om. Men det hindrar mig inte från att tycka att det är på tiden att någonting görs.

Eftersom kungen själv är 58 år så är det lite för tidigt för att söka s.k. garantipension, men å andra sidan så har han säkert kvar lite av apanaget så han reder sig fram till ATP.

Victoria, Madelaine och Carl-Philip borde med lite hjälp från AMS kunna omskolas till hederliga yrken. Framför allt de två sistnämnda kanske skulle kunna ha något att ge inom missbruksvården..?

Läs om det oxo på Annica Tigers blog!


5 svar till “Avskaffa monarkin!”

  1. Så du tycker att vi ska ha en alkoholiserad prinsessa kuta runt i city och spela allan? Madde behöver hjälp!