Kungen är ett kräk, säger pastorn..


AB: ”Den galne pastorn från Kansas som tycker att alla svenskar förtjänar att dö har hittat ett nytt hatobjekt:

Kungen.

-Han är ett kräk som inte tar Åke Green i försvar. Och visst ser han själv lite bögig ut, säger Fred Phelps till Aftonbladet.”

Läs om pastor Fred Phelps i Aftonbladet!

Om kungen ser ”bögig” ut eller inte undandrar sig min bedömning. Jag vet nog inte ens hur någon ”bögig” ser ut. Men pastor Phelps känner uppenbarligen inte till alla rykten om kungens fruntimmersaffärer.

Men som vanligt så lägger våra tidningar inte fram fakta. Vad skulle hända om Aftonbladet berättade som det är? Mer än att kungen skulle åka på en propp av en närstående drottning menar jag..?

Undrar om inte pastor Fred Phelps vore något för Timbro..?


3 svar till “Kungen är ett kräk, säger pastorn..”

  1. Haha! Fred är rolig. För homohatare måste han vara ett elände, men för oss som inte är det är han ju lysande underhållande i sin galenskap. Fast han gör ju oss tolleranta arbetslösa, för med sådana vänner kan ju inte homohatarna behöva några fiender?

    Förövrigt tycker jag att det är meningslöst att ha en kung om han inte får rulla runt i sänghalmen med några kammarjungfrur.

  2. Ja Daniel! Det är nog svårt att finna någon mer galen person än Fred. DEt skulle väl vara pastor Green då, men han är åtminstone mer välartikulerad. Aningen mer bara, men ändå..)
    Jo Julio. Det går alltid en massa rykten om kungen. Anna Lindmarker hade han ett förhållande med enligt rykten för ngt år sedan. Det går annat surr oxo, men jag vet som sagt inte riktigt. Och jag är i ärlighetens namn inte speciellt intresserad. Men jag ska tipsa Timbro om pastor Fred tror jag..