Kristi Brud vill bli rik!


Detta inlägg är från Jinge. Användarnamnet Anders är fel (tekniskt misstag av Anders).

Nu försöker ”Kristi brud” göra pengar på Knutbytragedin. Åsa Waldau, som hon heter i körkortet, har kontaktat bokförläggare för att undersöka om det finns något intresse.

En förläggare säger till Expressen: ”– I intervjun med Dabrowski gör hon ju intrycket att vara ganska kraftigt knäpp. Sådana människor vill man knappast samarbeta och dessutom är det inte sannolikt att hon kan skriva en läsvärd bok”, säger han.

Att hon ger intryck av att vara ”kraftigt knäpp” tycker jag är en mild underdrift. Visserligen har jag ingen möjlighet att göra en bedömning av dessa religiösa dårar annat än genom de uppgifter jag fått via media. Men för en gångs skull så tror jag att medias rapportering är sundare än den verklighet de rapporterar om.

Jag känner mig oxo lite fundersam över hur situationen är för övrigt inom dessa fanatiska sekter. Knutbymorden har ju satt ljuset på Pingstkyrkan, men hur är det med andra verksamheter?

Hare Krishna och Scientologerna t.ex.

Jag måste bidra med en länk till Svensk-finska Församlingen i Sundsvall. Det är en HOAX.

Kolla SFFS!


2 svar till “Kristi Brud vill bli rik!”

  1. Som jag skrev hos Chadie. Jag hoppas verkligen ingen nappar på detta. Det känns som om det bara ligger ett penningaintresse bakom. Varför vet jag inte, men hennes framträdande i TV och så nu detta känns lite väl planerat.

    Annica

  2. Det är klart att det gör. Lika klart är att massor av folk kommer att nappa ordentligt. Historien innehåller ju precis allt. Sex, våld och ond bråd död. Dessutom känns hela grejen lätt incestuös vilket gör att hon kan komma att tjäna pengar på filmmanuset oxo.