Krigskrönikan nedlagd!


Nu tycks Krigskrönikan gått till de sälla jaktmarkerna. Det kommer upp ett felbesked och jag vet att siten inte längre är kund hos webbhotellet som skött driften.

Thomas har haft hälsoproblem en tid och jag sätter detta i samband med att den är borttagen från webbhotellet.

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]politik, krigskrönikan, irak, usa, bloggosfären[/tags]


6 svar till “Krigskrönikan nedlagd!”

  1. varför går det fortfarande att trycka på länkarna till olika inlägg i marginalen på hans blogg då? verkar som bara framsidan e borta…

  2. Inte en aaning. När jag skrev inlägget var den nedplockad från webbhotellets sida. Möjlightvis har Thomas flyttat den till ett annat webbhotell. Vet inte..

  3. Det skulle vara beklagligt ifall den försvann. Krigskrönikan är en av få bloggar som förtjänar respekt för sin grundliga research…

  4. krigskrönikans arkiv verkar fungera. kan det vara så att bloggen visar tom förstasida eftersom thomas inte postat på över tre veckor?

  5. Jepp nu funkar den. Men när inlägget skrevs var den avstängd och jag fick meddelandet att den var släkt av Webbyrån som har den. De skrev att den fortfarande var uppe pga DNF-fel och så försvann den för att återkomma ett dygn senare. Jag tippar att det fortfarande är DNS-fel.