Krigskrönikan – Alive and Kicking !


Bortsett från diverse strul med min bredbandsleverantör (UPC) så har fredagen ändå bjudit på positiva nyheter.

Thomas på Krigskrönikan har äntligen sparkat igång sin USA-kritik igen och det med en postning om Scooter Libby, en av världens i särklass största pajaser. Han skriver också om ”en film han ännu inte sett” vilket i sig borgar för en giftig recension den dagen har faktiskt HAR sett filmen ifråga..

Att Thomas fortfarande envisas med att använda sig av det skandalomsusade ”BlogRankers”, ni vet den bloggspam-mande tjänsten som Hedrup & Nordberg Consulting HB försöker pådyvla bloggare, må vara honom förlåtet..

Välkommen tillbaka Thomas!

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]politik, krigskrönikan, USA, blogrankers, Hedrup & Nordberg Consulting HB, irak[/tags]


4 svar till “Krigskrönikan – Alive and Kicking !”

 1. hehehe …. Det ante mig att det skulle komma en liten känga om Blogrankers :-) Nu delar vi ju en egenskap – motsträvighet inför grupptryck – men nu är det tyvärr också så att jag också har en annan trälig egenskap: motvilja att rota i något som jag mödosamt lagt in på alla sidor. Den dag *jag personligen* blir trakasserad – eller på annat sätt blir uppretad – av Blogrankers så lovar jag att gå igenom ekluten och rensa alla knappar dit. Jag är ju helt för att stå på de virtuella barrikaderna i solidaritetens namn.

  I övrigt tackar jag för vänlig handräckning under den något sega återuppståndelsen nummer x. Det är inte alls dumt att vända på flödet efter att tryckt in en massa information i systemet.

  För övrigt finns Vendetta, del 2 ute nu.

  Hadetgott
  Thomas

 2. Tack för tipset, bra att höra! Men jag tror inte att man bör kalla det för ’USA-kritik’ utan ’Bush-kritik’. Över 60% av det amerikanska folket är idag starkt kritiska mot George Bushs katastrofala regering utan att vara USA-kritiska.

 3. Kanske allra helst ”systemkritik”? Jag har svårt att se Bush himself som den drivande kraften bakom dagens amerikanska politik. Min uppfattning är att t.ex. Cheney och Rumsfeld har större del i regimens politik och agerande än vad Bush har. Det har ju varit alldeles uppenbart att Bush vägrar att hålla sig själv informerad utan låter medarbeterna helt filtrera verklighet åt honom.

  Thomas – krigskrönikan