Jinge även på Expressen.se!


Trogna läsare (sådana som läst min blogg tidigare idag) vet att jag i morse skrev ett giftigt inlägg med rubriken ”Tidningarna Bloggosfärens Desperados”.

Jag skapade mig ett konto på Expressen och postade det inlägget där också eftersom jag gärna vill bli läst av så många som möjligt. Som en bieffekt räknar jag givetvis med att bli bortplockad som bloggare eftersom jag är kritisk mot ”alliansen” och även kvällspressen..

Men tänk om jag har fel?

Ordet ”liberal” betydde ju faktiskt förr att man var för ”det fria ordet..” Vi får väl se..


5 svar till “Jinge även på Expressen.se!”

  1. Kan du lägga in bilder där också?

    Nåra söta kattbilder – så blir du katten så populär på Expressen… :-)

  2. Jag har länge funnit att tidningarna och kvällsnyheter erbjuder bristfällig information. När internetupplagorna kom trodde jag att det skulle bli ändring, att artiklarna skulle innehålla lite mer än bara en vinklad kraftigt avkortad sammanfattning. Nu finns det plötsligt ett medium med ordentligt med utrymme att publicera artiklar som verkligen går till botten med händelseförlopp och som har ordentliga källföreteckningar. Artiklar som präglas av saklighet, till och med vetenskaplighet. Detta hände inte. Bloggarna jag läser är inte perfekta, men de är ofta mer genomgripande och djuplodande än tidningarna. Det är dock svårt att hitta skribenter som inte bara är åsiktssprutor även bland bloggarna… Det är ibland så väldigt svårt att som privatperson och lekman att urskilja sanning och genomtänkt från lögn och känsloutbrott. Vad gör man?

  3. Jag har redan en blogg men för att få lite läsare fixade jag en på Expressen idag och skrev ett inlägg där jag länkade till min blogg. Det inlägget togs bort upprepade gånger men bloggen är kvar. Så det du skrivit blir nog också borttaget. Känns jäkligt skumt att blogga på ett ställe där dom tar bort det man skriver så ingen Expressenblogg för mig. Håller helt med det du skriver Jinge!

  4. Det fria ordet används bara av media ur den aspekten att de är helt ”fria” att vinkla artiklar och intervjuer utan bakomliggande fakta. Vi kan inte frångå meedias vinklade ägarstyrning. Men det kan bli olycksfall i arbetet att de får till rapporteringar rätt också. Och att vänstern blir rättvist behandlad. Eller?
    Hrj så länge!