Jihadbloggen kritiseras av Kristdemokraterna


Kristdemokraterna tar avstånd från den ökända Jihadbloggen som drivs av polisstyrelsemedlemmen Hans C Pettersson (kd) i Malmö.

Kristdemokraterna stödjer på inget sätt Hans C Petterssons blogg eller de publiceringar som finns där. Pettersson driver den på helt eget initiativ och han agerar inte som kristdemokrat. Bloggen är inte på något sätt sanktionerad från partiet och Hans C Petterson har överhuvudtaget inte haft några kontakter med partiet om sin blogg.

Jag har sagt till Hans C Petterson att innehållet är högst olämpligt och att många upplever det kränkande, samt att det inte tillför vare sig partiet eller debatten någon nytta. Dock har vi 25 000 medlemmar i partiet och vi kan inte styra över vad vissa medlemmar gör privat.

Urban Svensson, partisekreterare

Detta är ett pressmeddelande de sänt ut i ärendet för någon månad sedan och det framgår att de inte direkt jublar över alla sina medlemmar. Det är klart att det ser illa ut när en representant för deras parti driver en hatkampanj mot muslimer.

Men trodde någon att Hans C Petterson begrep vinken och plockade bort alla Muhammedkarikatyrerna? Inte då..

Andra bloggar om: , , , , , ,

[tags]politik, muhammedkarikatyrerna, kristdemokraterna, jihadbloggen, islamofobi, Hans C Pettersson, polisen[/tags]


Ett svar till “Jihadbloggen kritiseras av Kristdemokraterna”

  1. Inget nytt under solen!!! Finns stollar inom alla grupperingar. Eller alla på vänsterkanten kommer färdiga med friskintyg?