Jesus i farten än idag! Går på vatten!


Jesus kan göra nytta än idag! Litet mer av den varan skulle förbättra ”varumärket”. Tror nog att min Twitter-kompis Antje Jackelen kan gilla detta!

Jesus 171225
intressant.se jinge människan, , , , , ,


2 svar till “Jesus i farten än idag! Går på vatten!”

 1. Vet inte vad Carola gick på när andan föll på i Livets Hords sal och Ekman höll hov, så att han och de få privilegierade skulle få pensioner medlemmarna inte ens drömt om. Vågorna gick säkert höga i salen medan plånböcker, handväskor, krediter spolades upp på podiet.

  Vem annat än Katolska Kyrkan kan ta emot en sådan gammal ärkefiende och syndare som E. som plötsligt insett att han behöver bekänna, absolution och befrielse från pensionsavtalet.. Den förvånade församlingen ställer sig lika frågande till omvändelsen som de vidlyftiga pensionsavtalen.. Mannen som liknade Katolska Kyrkan vid satan i decennier säger plötsligt att han skulle trivas bättre där.. Så underliga vägar har inte ens Gud..

  Det vet ju alla hur det går med någon som säger sig ha varit kommunist och som plötsligt blir frälst, älskar pengar, att det är satir och ironi på en nivå som inte alls når upp i det blå.. Är det någon som tror att ränderna går ur? Frågan är ju redan besvarad, de har aldrig funnits.. Men det var ju roligt för E att säga det som ett hån åt hur enkelt han själv bedrog dem alla..

  https://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article18531423.ab

  http://www.dn.se/debatt/darfor-lamnar-jag-livets-ord-och-blir-katolik/

  Inte en rad om pensionerna… E. tycker väl själv att han tar sig fram i vilka vatten som helst..

  Medlemmarna övertygades iaf om att mannen gick på vatten, tro och förhoppningar att hela världen var till för honom, familj och vänner… Nästa gång E. dyker upp i bild bör denne vara klädd i säck och aska.