Jag visar en rondellhund!


Denna rondellhund heter Semla och är av en för mig okänd ras, men jag tror att den är rasren. Den tillhör en f.d. arbetskamrat och hennes familj.

En betydligt sötare uppenbarelse än den som ”konstnären” har gjort föreställande en profet. Dessutom tror jag inte att någon endaste muslim skulle ta illa upp om denna lilla vovve döptes till Mohammed i stället för Semla. För trots att hundar anses som orena av djupt troende muslimer så kan ingen förneka att detta är en utomordentligt söt liten vovve. Och, kan jag berätta som träffat henne ett antal gånger, hon är gullig och rar också.

Jag konstaterar att den där ”konstnären” tycks ha en utomordentligt flitig manager. Han har nu fått reklam för miljontals kronor och kan sannolikt efter detta sälja sina illa gjorda och talanglösa ”konstverk” för stora belopp. Gör han dessutom en liten skulptur av några ihopspikade brädlappar kan han troligen få ut femsiffriga belopp av sina kunder. Det är stiligt jobbat av en ”konstnär” som aldrig fått sälja något förut.

Det kan till och med vara rätt bra eftersom vi annars tvingats stå för hans uppehälle med diverse ”konstnärsstipendier” eller socialbidrag. Hur mycket det kostat honom att få någon obskyr arabiskspråkig hemsida att publicera diverse hotelser kan jag inte bedöma, men troligen räcker det med ett antal tusenlappar, en minst sagt måttlig investering i sammanhanget.

Nyss räknade jag till TOLV artiklar bara i SvD och DN, sett över riket torde det vara det tiodubbla. Om jag skulle få för mig att börja teckna så skulle jag helst vilja ha samma manager… Källor: DN DN2 DN3 DN4 DN5 DN6 DN7 SvD SvD2 SvD3 SvD4 SvD5 Dagen

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

[tags]Rondellhund, Semla, Konstnär, Mohammedteckningar, Mohammedkarikatyrer, Hundar, Judesuggor, Publicitet, Mediekritik, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Affärer, Politik[/tags]