Jag säger bara Zlaatan!


Jag har vid några tillfällen kallat Zlatan för ”omogen” och även i övrigt kritiserat honom för liknande personlighetsdrag som jag tyckt mig se.

Bland annat så var hans utflykt från spelarhotellet ett utslag av detta, och det blev inte heller bättre av det bråk med landslagsledningen som följde på det.

Men som jag också hävdade då, det försvinner säkert med åren, och det verkar som om jag blivit sannspådd. Att Zlatan är en gudabenådad bolltrollare vet varenda människa som någon gång försök få en boll att hamna exakt där man avsett. Att man som Zlatan lyckas med bedriften så många gånger beror givetvis på ett alldeles särskilt välutvecklat bollsinne parat med envishet och tjurskallighet. Det är en ren fröjd att titta på alla Zlatans mål på Youtube och han måste vara en mardröm på två ben för alla backar och målvakter.

Hur kul på en skala, kan det vara att höra publikens jubel när man som back finner sig upplurad på läktaren? Nej det säger sig själv att det måste vara en hemsk upplevelse. Hur han gör vete fåglarna. Han gör det på sitt sätt och första gången man ser en fint så häpnar man, och det kan man förstå att hans motspelare också gör. Möjligen kanske de tycker om att se filmerna efter karriären är över.

Vi andra tycker om att se dem medan den pågår. AB123


Andra om , , , , ,

Twingly [tags]Zlatan Ibrahimovic, Fotboll, Underbarn, Bolltrollare, Naturbegåvning, Talang[/tags]


4 svar till “Jag säger bara Zlaatan!”

  1. Kommentarerna på förra posten togs bort pga att jag testar RSS-flödet som visat sig innebära vissa problem. Posten är densamma och de förlorade kommentarerna var från besökare som menade att Zlatan är ett geni.

    Beklagar, men ibland måste man testa i skarp drift.

  2. Hej Jinge,

    Jag har laggt till din bloggs RSS-flode i min mobil. Det fungerar bra med RSS men nar jag sen forsoker att oppna ett intressant inlagg sa blir det problem. Vet du om det ar mojligt att fixa sa att jag mfl kan lasa din blogg i mobilen?

    /Daniel