Jag läste om det på Text-TV, säger Bodström


Jag skrev igår att ”snart drar den stora dementimaskinen igång” och det stämde tämligen bra.

Först meddelade Bodström TT av att han var helt oskyldig till anklagelserna som framfördes i Rapportsändningen. Nu talar ha ut via Aftonbladet/TT och säger: ”- Jag har aldrig någonsin agerat i ett enskilt fall och talat om hur polis och åklagare ska agera. Jag kommer aldrig heller att göra det, säger Thomas Bodström till TT. – Jag fick information om det här tillslaget via text-tv. Och jag vet än inte i dag vad tillslaget innebär.” Det sista trots att han bevisligen är läskunnig.

Tyvärr så har socialdemokrater på ett generellt plan förlorat all trovärdighet efter en massa affärer av olika slag och rang. Hundkyrkogården där Lars Danielssons affärer ligger begravda är på intet sätt uppgrävd, och en statssekreterare förekommer också i den här soppan. Det var nämligen en sådan som tog med sig Rikspolischefen och Riksåklagaren till polisen och beordrade tillslaget mot den grundlagsskyddade Piratbyrån och sedan The Pirate Bay.

Att Thomas Bodström överraskades av denna nyhet på Text-TV har jag, förlåt mig Thomas, svårt att tro. Har departementet varit så involverat att ett flertal med-arbetare rest till Washington för att ta emot order från pappa Bush så har Thomas själv inte mindre än 100% vetskap om vad som hänt och vad som är på gång.

Men om vi någonsin får veta sanningen tvivlar jag på. Snart kommer nästa fas i denna såpa:

”– Jag minns inte om jag ringde ministern innan tillslaget. Men om jag gjorde det så är telefonlistan hemligstämplad på grund av faran för rikets säkerhet..”

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]bodströmaffären, bodströmsamhället, politik, bodström, ministerstyre, usa-lakej, The Pirate Bay, fildelning[/tags]


6 svar till “Jag läste om det på Text-TV, säger Bodström”

  1. Strålande analys, men en del sanningar tror jag kommer fram.
    Det skall bli intressant att se hur pinsamt det blir innan han tvingas till avbön, Danielsson ligger ju före i kön.

    LGa

  2. Polisanmälde eniro.se idag för samma brott som TPB sägs ha utfört. Man kan hitta upphovsrättsskyddat material på eniros sökmotor också.

  3. Ja hela den här historien är verkligen skum. Men den blir nästan mer skrämmande när man funderar ett steg längre. Vad/om använde sig USA för utpressningsmedoder mot Sverige, för att detta skulle ske?
    ÄR det en omöjlighet att diskussionerna kan ha låtit typ -Ja, tar Ni inte hand om det här ”problemet” i Sverige, så kanske vi måste (valfritt hot)…….

  4. Bodström har i mina ögon förverkat sitt sista förtroende. Det är en skam att det är en socialdemokratisk justitieminster som inför ett kontroll- och övervakningssamhälle i Sverige. Dessutom tvekar han inte att agera springpojke åt USA när de rycker i kopplet. Inte bara ska storebror se dig i framtiden, storebror ska lämna ut uppgifter om dig till främmande makt och arrestera dig på dess order…