Jag är rädd för Thomas Bodström!


Nej jag skojar inte. Jag är livrädd för Thomas Bodström. Inte för honom personligen, men jag är rädd för hans flathet mot Bush och USA.

Att Thomas Bodström skapar en The Patriot Act här i Sverige och i resten av EU skrämmer mig verkligen. Det finns mängder med exempel på redan genomförda åtgärder som står klart i strid med FN:s konvention om mänskliga rättigheter. Samma sak gäller rätten till personlig integritet som fastslagits av EU.

Ett exempel är att USA ska ha tillgång till mängder av data rörande de som flyger till USA, uppgifter som inte på något sätt har relevans för att bedöma ett eventuellt hot mot landet. Men Thomas Bodström har personligen sett till att dessa idéer accepterats och införts. Att sedan USA redan har tillgång till samtliga uppgifter om svenskar är skrämmande. Så t.ex. så har de full inblick i alla våra ekonomiska transaktioner. Bankerna har en gemensam Europeisk datacentral som det nu avslöjats att CIA/NSA/FBI har fullständig access till.

Det betyder att de nu kan kolla upp vad du helst köper för glass i din ICA-butik.

Bodström har också förklarat att de nya lagar som han försöker få igenom i riksdagen behövs eftersom – polisen redan arbetar så. Att han därmed avslöjar att han som justitieminister tillåter olagligheter är skrämmande. Lagförslaget att polisen ska få göra hemlig husrannsakan hos folk, hos människor som inte ens är misstänkta för brott, är ett sådant exempel.

Betyder det att man alltid måste man ha välstädat nu för Säpos skull?

Man vet ju aldrig när man får ett hemligt besök.

Nej Thomas Bodström skrämmer mig verkligen. Han är en mycket farlig man som utan att tveka gör landet till en totalitär polisstat. Honom kan man verkligen skrämma små barn med.

Andra bloggar om: , , , , , ,

[tags]politik, thomas bodström, bodströmsamhället, polisstat, säpo, bush, usa[/tags]


8 svar till “Jag är rädd för Thomas Bodström!”

 1. Givetvis inte Kerstin. Det finns ett par andra mörkermän i korridorerna där i Rosenbad. Jag vet tom vilka de är.. :)

 2. Jinge, du har all anledning att skrämmas av Bodström. Du blir ännu skrajare när du läst den rapport jag släppte idag med namnet \”Marschen mot Bodströmsamhället: hur justitieministerns dubbelspel hotar våra grundlagsfästa fri- och rättigheter:

 3. Hmm… det kanske skulle vara en bra slogan för (s): ”Bodström – när du vill få oväntat besök”. ;)
  Oscars rapport kan verkligen rekommenderas. Mycket intressant och samtidigt skrämmande läsning.

 4. Jinge skriver \”Det finns ett par andra mörkermän i korridorerna där i Rosenbad. Jag vet tom vilka de är.. :)\”

  Kan du tala vilka det är? Jag har mina aningar…
  Ifall du inte vill skriva det här så maila det privat

 5. Ja, det är säkert det han ville göra..Jag måste säga att jag är nog mer rädd för dig än för Bodström