Israels brutala Statsterrorism måste fördömas!


Vad som anses vara terrorism avgörs alltid av den starkare parten. När Israel skjuter robotar in på palestinskt område är det ”försvar”. När palestinier gör samma sak kallas det terrorism.

Att Israel genom åren visat sig vara ett av de länder som satt statsterrorismen i system besvärar inte den nuvarande israeliska regimen som fortsätter precis som de alltid gjort.

Damaskus 2004, Amman 1997, Kairo 1954, Lillehammer 1973, och hur var det egentligen med bombdådet i Amman i år där fyra av de högsta palestinska militärerna omkom medan de israeler som fanns på hotellet utrymdes i förväg?

Haaretz skrev då: “Hours before the bombings, many Israelis were evacuated from the Radisson SAS, one of the hotels hit in the attacks, apparently due to a specific security alert.”

De tog visserligen tillbaka det yttrandet efter några timmar och hävdade att det var ett “misstag” och hur det verkligen förhöll sig får vi troligen aldrig reda på.

Men att alla Likudnickar gick igång kan jag bekräfta. Trots att citatet kommer från en av israels största tidningar så drösade det in olika sorters hot och mängder av kommentarer som inte ens gick att publicera på bloggen.

En massiv förtalskampanj som pågår än idag. Alla kritiker ska förgöras, här i Sverige bara med ord, än så länge i alla fall. Kritiserar man Israel så är man, enligt dessa, antingen nazist eller antisemit. Jag har beskyllts för båda sakerna på vissa av deras hemsidor..

Men vad säger då Sverige om agerandet? Förvånansvärt lite faktiskt, troligen mest beroende på att vår nuvarande regering är en ryggradslös samling individer när det gäller kritik mot USA och Israel.


Ett offer för ett israeliskt terrordåd

Men lite läcker det trots allt. Så här skriver man på Totalförsvarets hemsida:

”Israels regering har själv tagit sig rätten att genomföra ”utomrättsliga avrättningar” av palestinska motståndsmän. Man använder sig av robotar för att slå ut dem som man anser vara terrorister, med följd att många civila dödas.”

Exemplen på Mossads politiska mord är många, trots detta väljer vissa bloggare t.o.m. att registrera sina bloggar under namn som ska påminna om officiella Mossadsajter.

På grund av det omfattande förtal och stalking man ägnar sig åt när det gäller israelkritiker så har jag blivit extra intresserad av vad som pågår. Därför har jag bestämt mig för att granska några av de aktiviteter dessa Likudnickar och Mossad-wannabes ägnar sig åt.

Från och med nu ska jag också särskilt bevaka israeliska medier och hoppas att kunna rapportera dagligen.

Jag skapar till och med en särskild kategori för ändamålet, ”Statsterrorism” och på sikt hoppas jag kunna överföra alla mina gamla postningar till den.

[i] Se Tomas i Blomstermålas postning om Israels ambassadör och känd mördare!


3 svar till “Israels brutala Statsterrorism måste fördömas!”

  1. Finns idag för många personer på bägge sidorna, både inom och utom Israel/palestina som drar nytta av det ständiga bråkandet för att det skall bli fred.

    Jesus och Mohammed hade säkerligen inte tänkt sig detta.