Israelkramarna ett i grunden sjukt släkte..?


Igår skrev jag ett inlägg där jag ifrågasatte Israels förföljelse av palestinierna.

Jag nämnde där att jag ofta får radera israelkritiska kommentarer på grund av dess antisemitiska karaktär, samt att jag själv får på pälsen.

I natt slog det alla rekord.

Jag har fått ta bort mängder av kommentarer och har själv utsatts för en av israelkramarnas aktioner. Veder-börande roade sig med att under tre

timmar sitta och anmäla mig till allehanda veckobrev, abonnemang av tidningar och diverse sexhemsidor.

Jag är numera helt övertygad om att per-sonen bakom detta är psykiskt sjuk och att det föreligger en risk för våldsaktioner.

Att agerandet skadar den sak han ivrar för, och dessutom det judiska folket, tycks han inte begripa..


7 svar till “Israelkramarna ett i grunden sjukt släkte..?”

  1. Själv brukar jag råka ut för de där riktigt otäcka tokkristna då och då som agerar någon sorts nätets korsriddare och beter sig på liknande sätt när man kommenterar vissa typer av nyheter, som nu senast t.ex. när den här nunnan i transylvanien dog efter sin exorcism.

  2. Undrar om det var han som var på min blogg också efter att jag kommenterat dig igår… Mycket tråkigt att höra.

  3. Under alla omständigheter så rör det sig om en sjuk person. En normalt funtad människa ägnar inte tre timmar åt att prenumerera på en massa skiit till en meningsmotståndare.

    Det är sjukt!

  4. Det är intressant att se hur Internet ofta har motsatt effekt mot den man skulle tro. Dvs den används lika mycket av kulter för att avskärma sig från omvärlden som för att knyta kontakt med omvärlden. Man bygger murar istället för broar. På sikt kommer dock alla grupper som försöker avskärma sig från omvärlden att misslyckas. Vi har Soviet, Östtyskland och Sydafrika som varnande exempel.