Internet Explorer 7 Beta II släppt


Jag har just installerat Internet Explorer 7 beta. Den har, likt några andra browsers en tab-funktion.

Flera andra saker känns nya men möjligen är det mest kosmetika, under alla omständigheter var det lätt och smidigt att uppgradera och bortsett från att jag trasslat ihop fingrarna några gånger eftersom saker och ting är nytt så – jo det verkar helt ok.

Andra bloggar om: , , ,

Som vanligt är väl tipset att inte överge något som fungerar, men just fördelen med tabbar har jag saknat i IE vilket avgjorde saken. I ärlighetens namn har jag inte upptäckt alla nyheter än, men det är flera..

[tags]microsoft, internet explorer 7, beta, domwnload[/tags]


7 svar till “Internet Explorer 7 Beta II släppt”

 1. Och under skalet är den fortfarande samma ruttna webläsare som inte följer standarder, som inte renderar sidor rätt, som är ett helvete att utveckla för.

  Det sägs att man inte kan polera hundskit, men Microsoft har verkligen polerat upp sin hundskit till blänkande glans.

 2. Hey Jinge,

  Jag anvander sedan lange Mozilla Firefox browser med tabbed browsing. Fordelen med Firefox ar att den ar inte sa vulnerable till virus, spyware och adware som Internet Explorer, da de flesta virus program ar skrivna for IE.

  Men jag ska download den nya IE versionen och prova…:-)
  mvh/
  Sandbiz

 3. ”Den har, likt några andra browsers en tab-funktion.”

  Lite tempusfel där, rätt grammatiskt blir det ”Den kommer att få, likt några andra browsers fick för fyra år sedan, en tab-funktion.”.

 4. Hoppas de lärt sig att rendera CSS rätt, jag kan inte få någon som helst ordning på min blog under IE6, min sidebar bara hoppar ner till botten av sidan har jag fött höra, ser den ut så i IE7 också? (har linux och kan inte testa själv)