Ingerös Right Online stängd?


Det verkar som Johan Ingerö stängt av sin blogg Right Online!

Stämmer det eller är det som vanligt Blogger som har problem vet jag inte, men bilden till höger är busfärsk.

Andra bloggar om: , ,

[tags]politik, right online, bloggosfären[/tags]


11 svar till “Ingerös Right Online stängd?”

 1. Mm, Snask-Alliansen har väl fått lite kalla fötter och stängde ner dyngan när journalisterna började ställa frågor.

  Dock, Snask-Alliansen gör det lätt för sig om man skyller allt på Johan Ingerö. Snask-Alliansen har tillsammans med Snask-Pressen spelat på detta Snask-Skvaller en längre tid.
  Tyvärr är du inte heller helt oskyldig Jinge.

 2. ..den är nedstängd.
  Expressen rapporterar självklart stolt över hur de jagat honom med blåslampa och han berättat att han stängt ned bloggen.

 3. Dn har rubriken ”Fp-blogg stängs efter hot om stämning”. Ingerö verkar sitta en smula i klistret. allvarligt talat så bör vi alla vara uppmärksamma på hur fallet Ingerö landar.

  I artikeln finns för övrigt kanske förklaringen till Right Onlines uppmarsch på bloggtoppen, jinge?

 4. Jaja…..Folkpartiet……så det kan gå.

  Jinge: skumt att du inte skirivt ett inlägg som floppen Aryaan Hirsi Ali. Islam- och muslimhataren som folkpartiet (vilka annars?) belönade för att vara en modig muslimsk kvinna som flytt undan förtryck och som hjälpte sina landsmän. Som nu visat sig ha ljugit som sig själv, sin orsak för att vara i Holland, sina syften etc etc. Varken muslim eller fötryckt utnyttjade hon allt och alla, främst muslimers framtid och hälsa i att uppnå egna syften. Nu är hon utkickad ur parliamentet, partiet och snart Holland (medborgarskapet drogs tillbaka). Vad ska hon göra? Jo, jobba för ett konservativt medieinstitut i USA……..Folkpartiet hittar sina gelikar även om de under havet…..

 5. Antingen har han hoppat av till Nationaldemokraterna eller så är bloggen hackad.. Att (fp) är ett invandrarfientligt parti vet vi alla, men att deras företrädare öppet skulle hoppa på de nazianstucknas partier, nää det tror jag inte på..

  Hackad!

 6. Ganska uppenbart att någon förbannad sosse passat på att ha lite kul:

  ” kvällstidningsjournalist skriver där att det i själva verket var Eduards som var Reinfeldts svartbetalda hembiträde, och på annandagen var hon hos Reinfeldt och skurade överklassens toaletter, sjungandes Det Nya Arbetarpartiets Lov.”

  Dumt av Ingerö att ta bort sin användare. ”On Blogger Since May 2006”. Någon har helt enkelt skapat en ny med hans namn.

  Samma någon tycker nog han är jättefiffig. Tihi!

 7. Jaså, han RADERADE sig själv? Klantigt! Men jag tror inte att speciellt många går på det. Medierna kanske.. :-)

 8. Han verkar faktiskt ha raderat den. Otroligt. Cirkus Ingerö går vidare. Ingen lär däremot bli lurad. Inte minst eftersom Kommentarskriget är i full gång på den ”nya” right online.