Ibland måste man testa lite..


Testa bör man ju inte göra på den publika bloggen har jag en känsla av..

Men ibland så behöver man göra just det och då kan det vara bra att ändå visa en bild på en ekorre. För texten som presteras är helt och enbart till för att se hur nyskapade texter i detta ”skin” ser ut.

Inget annat faktiskt..

Bilden är dock ej visad tidigare. Det är en variant på den bild jag tog på ekorrungen för ett par dagar sedan. Den här bilden är tagen med en upplättningsblixt..

Tyvärr syns det inte på bilden hur himla liten hon/han är i verkligheten. jag skulle tro att kroppen bara är 10 cm lång. Jag vet mig inte ha sett en såå liten kurresmack någon gång tidigare faktiskt..

Uppdaterat 19.51: Nu verkar det färdigt för idag i alla fall. Har lite småfixar kvar, men man kan inte göra allt på samma dag.. :-)


7 svar till “Ibland måste man testa lite..”

 1. Det ser mycket bra ut. Men de lite äldre texterna ser smala ut. Har de bantat? :-))

 2. Hej Jinge!

  Det ser bra ut! Du kör RSS-läsare va? Kan du testa om min RSS 2.0-länk är nåt att ha? Min senaste artikel SOM INTE HANDLAR OM POLITIK, tror jag är en någorlunda läsvärd ”belöning”. ;-)

 3. Nej, förresten…

  Förra gången jag var här var texten i headern (den på panoramabilden) klart större. Nu är den för liten (som den för övrigt även var *förr-förra* gången jag kollade).

  Jag ser knappt underrubriken ”Politik, Media…” nu.

 4. Ja, det är allt en liten sötis!!!
  Förr när jag jobbade på Skansen som måste vara en av Sthlms ekorrikaste område så kunde man se på tidiga våren små ekorrungar som hade värdens jakt o kurragömmalek uppe bland träden! Det såg verkligen kul ut!
  ketty

 5. Mja, panoramabilden är inte bra. Jag måste göra den minst tre gånger så hög för att den ska bli snygg. Vi får se om lusten skulle råka falla på idag.. :)

  Ja en sötis är det Ketty! :)