Göran Persson och slummen i Stockholm


OBS! Detta inlägg är från Jinge. Användarnamnet Anders är fel (tekniskt misstag av Anders).

Ofta nog blir jag frustrerad över att Socialdemokraterna, och därmed oxo regeringen, numera leds av en nyliberal moderat marknadsfundamentalist.

Lyckligtvis tillhör jag den skara som har förmåga att uttrycka min kritik klart och tydligt samt öppet deklarera mitt missnöje med sakernas tillstånd.

Jag tillhör ändå inte de som håller på att tjata om att det var bättre förr. Men uppenbart är att det i alla fall är sämre nu..

När jag kom ner under St: Eriksbron och såg den enorma förslumning som där råder så kunde jag inte undvika att ta fram kameran och fotografera. Resten av bilderna kan du se om du klickar HÄR! Av någon outgrundlig anledning så har staden låtit stället bli ett tillhåll för duvor, råttor och uteliggare.

Är då Göran Persson tjock? Ja, han ser ju inte ut som någon anorektiker precis. Och jag kan känna igen den sorts frustration som den jag själv känner i de uppklistrade påhoppet på Persson. Lite ordkargare, och ändå klart poetiskt. Tänk om de som satt upp detta blir duktiga på retorik.. :-)

Kolla på bilderna!


Ett svar till “Göran Persson och slummen i Stockholm”