Folkpartiet är synonymt med Loppcirkus ! :-)


Jag hade för ett tag sedan en diskussion med bloggaren Joel K-F om att starta en blogg med namnet ”loppcirkus”. Det rann ut i sanden i samband med att mot-allians.se startade.

Men tanken med detta var att låta den bli en anti-borgarblogg, eller i alla fall en anti-fpblogg. Det började nämligen med att jag läste en av Joels bloggningar där han kallade Folkpartiet för ”loppcirkus”. Det var både träffsäkert och roligt så jag snappade givetvis upp det och började själv använda ordet..

Det passar ju utmärkt bra när ledargarnityret består av Rojas, Björklund, Lejonborg, Wikström och Ahlmark. Där kan man ju nämligen utan överdrifter tala om just

– en loppcirkus..

Döm om min oförställda glädje när jag idag googlade på ordet loppcirkus. Resultatet på de första två träffarna på ordet syns i bilden ovanför denna text. I bästa fall blir ordet så frekvent att inte bara Joel och jag använder det som synonym för (fp)… :-)


Ett svar till “Folkpartiet är synonymt med Loppcirkus ! :-)”

  1. Ja, idén rann snabbt ut i sanden – där lopporna är kungar bör tilläggas! – och nu när Motallians.se startat är tanken nog delvis redan uppfylld.

    Det är bara att hoppas att Motallians.se förmår att granska allians ”för Sverige” på det sätt som tanken var loppcirkus skulle. Jag hyser stora förhoppningar.

    Kul att Jinge ändä pionjärmässigt banar väg för nya uttryck i svensk politik! ;D