Global Intifada = Folkpartister?


Jag undrar vad småungarna i Global Intifada pysslar med nu för tiden..

De kanske har växt till sig och börjat med flygbladsutdelning och målande av banderoller.

Vi får väl hoppas på det..

När jag tänker på det de pysslat med ser jag ut som ett russin i pannan. Tror de att de är någon sorts moderna revolutionärer eller vad har de för sorts självbild egentligen?

Att det är ungefär samma gäng som reclaimar, klottrar på hus i stan och hoppar jämfota över spärrarna har jag förstått.

Men vilka politiska partier kommer de att gå med i när de blir stora nog för det?

Moderaterna? Kristdemokraterna?

Jag hoppas att Säpo kan hålla koll på dem några år efter att de slutat bränna bilar i alla fall.

Det skulle vara kul att höra om deras fortsatta utveckling.

Folkpartister kanske..?


8 svar till “Global Intifada = Folkpartister?”

  1. Helt säkert. Typiska omogna liberaler egentligen. Vänta får du se..

  2. Vet du vad ordet ”liberal” överhuvudtaget betyder? Jag rekommenderar att du läser Ayn Rands essä ’Selfishness without a self’. Liberal är *inte* att göra vad fan man vill -oavsett om det handlar om vandalism eller klistra hakkors på Israels flagga.

  3. Jepp. Liberal = bombkastande fjortisar.. De gör vad faan de vill.. Specialtrick, vända kappan efter vinden har jag hört..

  4. Som liberal måste jag säga att Jan-Inge ”Jinge” Flücht (Åh herregud JAG SKREV HANS NAMN!!!! SÅG NI??? SÅG NI???) har en poäng här. Många av dagens unga kommunister kommer från medelklassen och flertalet kommer antagligen att skaffa ett hyfsat jobb och rösta borgerligt i framtiden. Precis som många av de som var med 68 gör idag.

  5. Med tanke på deras metoder så söker de sig snarare till mer extrema utkanter i den politiska geografin. Säg ett hopkok av vänsterpartister och miljöpartister uppblandat med en handfull revolutionärer från Kpml(r), en något mer realistisk vy med tanke på deras politik. Anarki är ju trots allt bättre än lag och ordning, eller vad säger ni?….;-)

  6. Snoozer har rätt. Borgarungar är vad det är! Det skulle inte förvåna mig alls ifall de flesta bor på Östermalm eller ute på Liiidingö..

  7. Tja, just nu är de ju inte borgare. Såvida man inte ser det som någon slags etnisk beteckning.