Fredrik Reinfeldt satsar på dummerjönspriset


Att Almedalen samlar en mängd udda typer är bekant, nu har man skojat med dem på allvar och inte alla klarade sig med hedern i behåll..

Expressen:

”Expressen kan avslöja att det påstådda Kulturpartiet med skådespelaren Kim Anderzon och sångaren Olle Ljungström är en bluff arrangerad av statligt finansierade Riksteatern.”

Kvällstidningen Expressen var en av de som köpte denna kulturhappening med hull och hår till kulturarbetarnas oförställda glädje.

Idag är de nog inte riktigt lika glada..

Men surast av dem alla är nog Fredrik Reinfeldt som inte bara gick på det, han kom också med den kvalificerat dummaste kommentaren..

Fredrik Reinfeldt, partiledare (m):

– Det vi ser nu är bara en fortsättning på vänsterns sönderfall. Jag tror inte de lyckas ta sig in i riksdagen.

Fredrik Reinfeldt blir den person som än så länge tar ledningen i kampen om Almedalens dummerjönsmössa, Almestruten. som goda medtävlare har han haft tok-högerns bloggare..


2 svar till “Fredrik Reinfeldt satsar på dummerjönspriset”

  1. Bombhögeridioterna är bara för djävla korkade! Man borde kalla dem för ”gläfsbloggare” Visserligen tar Mikael Nussdorf hem klassen tämligen ohotad, men Moynihan nafsar honom i hälarna…… :-)

  2. Läste ”partiprogrammet” i dagens Metro. Den borgerlige (hallå! han spelar tennis och var för EMU) Ernst Billgren var ju en frontfigur i bluffpartiet och det enda de skulle kämpa för var mer pengar till kulturen. Inte så uttalat socialistiskt, alltså. Men Reinfeldt är fushigina hito.