Fred Phelps, är han släkt med Bush?


Pastor Phelps i USA är ett exempel på de religiösa fanatikernas monumentala dårskap. I Sverige skulle mannen i alla fall kunna erbjudas någon form av vård, men uppenbarligen kan man bete sig hur som helst i USA..

SvD: ”Att den kontroversielle pastorn Fred Phelps från Topeka, Kansas, hatar Sverige är ingen hemlighet. På sin hemsida som han döpt till Gud hatar Sverige skriver han att Sverige är ett land av ”sodomiter, bestialitet och incest”. Han är också tacksam att så många svenskar omkom i tsunamikatastrofen. Tidigare har han varit hånfull mot den svenska kungafamiljen på sin hemsida, men nu har han gått ett steg längre.”

Som ni ser av den inlagda faksimilen så är han inte speciellt väluppfostrad heller. Som sann republikan så tycker jag att det är helt ok att skriva skit om kungafamiljen.

Men den där Phelps uppvisar så allvarliga psykiatriska symptom att var och en inser att han behöver hjälp. Synd om kristna som har en sådana barlast som Phelps, Ekman, Green, Söörgard och Fossmo..

Dessa dårar skymmer budskapet, och hur ska folk kunna tro att jesus gick på vattnet när dessa pastorer inte ens klarar att gå på jorden..?


7 svar till “Fred Phelps, är han släkt med Bush?”

  1. Fred Phelps hatar allt och alla :) Han är riktigt tokig.. men han kommer dö av sin sjukdom snart och om det finns någon rättvisa så kommer fanskapet brinna i all evighet i helvetets eldar :) ..

  2. Yabosid: Hin håle är inte så pigg på att få de sina ner till sig, brukade min vise fader säga, så karln kommer nog att bli gammal som gatan. Pappa blev inte så gammal :-(!