FP och SD tillsammans på Google


I dessa dagar kan man skälla på folkpartiet för många saker. Hårdare tag mot elever, kriminella och arbetslösa bland annat.

Men främst för deras ohejdade flirtande med de främlingsfientliga grupperna till höger om högern. Sverigedemokrater och Nationaldemokrater och andra ytterlighets-fraktioner jobbar (fp) hårt för att dra till sig.

Nu har Sverigedemokraterna börjat agera och har därför en betald (sponsrad) länk när man söker på ”Folkpartiet” på Google. Då får man upp en länk till SD:s ungdoms-förbund tillsammans med en länk som påstår att Jesus älskar Sverige.

Det är i fint sällskap Björklund, Rojas, Lejonborg och Ahlmark har hamnat minsann. Att inte detta säger FP-ledningen något kan jag tycka är lätt förvånande..


11 svar till “FP och SD tillsammans på Google”

 1. Googla också Socialdemokraterna och Vänsterpartiet och se vad som dyker upp som sponsrad länk där… Hur ser analysen ut nu?

 2. Kul. Men man kan inte beskylla vänsterpartiet för att vara främlingsfientligt.

  Eller hur?

  Det kan man med gott samvete göra när det gäller Folkpartiet.

  Eller hur?

 3. Vare sig eller Tomas. Ska du sprida plattityder omkring dig, vilket iofs är tillåtet, så bör du argumentera för din sak oxo. Man skulle ju inte kunna tro att du kommit in på universitetet som du tramsar..

 4. Om man vill spinna motståndares olika åsikter och beteenden så hårt som du alltid gör är det ju inte orimligt att koppla vänsterpartiets vurmande för facklig verksamhet med de famösa ”Go home!”-ropen i Vaxholm och därmed definitivt kunna beskylla dem för att vara främlingsfienliga. Jag tycker alltså inte det skulle vara en särskilt snygg metod, inte heller är dina vinklingar och beskyllningar om folkpartiets kopplingar till SD det.

  Gott samvete? Att vara övertygad om att politiska motståndares åsikter och förslag får dåliga effekter är en sak, att försöka pådyvla den andra sidan ondskefulla motiv är en annan.

 5. Johan: ”de famösa “Go home!”-ropen i Vaxholm”

  Nu känner jag inte till att vänsterpartiet var ute i Vaxholm och ropade ”Go Home” åt några. Läser du denna blogg mer npga så upptäcker du kanske att jag var sur på byggnads för deras agerande.

  ”dina vinklingar och beskyllningar om folkpartiets kopplingar till SD det.”

  Det är ett fritt land så du får tycka vad du vill. Och ett faktum är att Folkpartiet mer eller mindre anammat Sverigedemokraterns och Nationaldemokraters främlingsfientliga agenda, alldeles oavsett vad du tycker.

  Berglins teckning är ett gott exempel på att jag är långt ifrån ensam som tycker det.

  Snart är det väl läge att lägga in vasakärven i Folkpartiets logga..

 6. Just det! Vänsterpartiet borde inte få skit för Byggnads agerande mot letterna och Folkpartiet borde inte få skit för att SD sponsrar länkar vid alla partiers sökord. Guilt-by-association blir inte bättre bara för att man tycker man står på rätt sida.

  Det här är ingen sakdebatt. Jag bara föreslår att du kritiserar dina motståndare för vad de faktiskt säger och tycker (och det finns mycket att hugga på, kör hårt!) istället för att attackera en jätteelak och dum halmgubbe med onda motiv.

  Att påstå att något är ett faktum gör det inte mer sant. Visa istället genom bra argument och kanske någon typ av bevis hur förslagen är främlingsfientliga och mer eller mindre enligt SDs och NDs agenda… Du kanske har rätt, men varför ska jag tro dig på ditt ord?

 7. Nu är du lite fånig faktiskt. Om du läser vad jag skrivit om Folkpartiet och deras förtrollade loppcirkus så ser du att det knappast saknas argument och/eller citat av vad de skrivit och sagt. Du påminner mig snarare om en Sverigedemokrat som jag känner som har en ”blogg” och dessutom är aktiv på UseNet. Han har det lika svårt när det gäller att fatta vad jag skriver. Och jag är inte fullständigt övertygad om att det verkligen beror på min bristande förmåga att uttrycka mig klart och tydligt.

 8. kan man istället inte beskylla knashögern för att vara främlingsfientliga i Vaxholmsfallet, eftersom de uppenbarligen anser att en lettisk människa inte är lika mycket värd som en svensk?

 9. Det är möjligt att Jesus älskar Sverige, men mest av allt älskar han USA. Åtminstone får jag det intrycket här i Kalifornien. :-)