Fotografer kändisarnas största fiender


Nu är Madeleine i New York och fotograferna smyger. Och de gör det på uppdrag av tidningar som Expressen..

Själv är jag en övertygad republikan men jag kan ändå känna viss harm över förföljelserna som Madeleine får utstå. Jo, hon ser faktiskt ut som en prinsessa men om hon nu bor i New York för att få lite mer privatliv så borde väl media respektera det?

Man kanske kan säga att hon har utseendet emot sig. Hade hon inte varit så söt så kanske tidningarna ägnat sig mer åt hennes fars fruntimmersaffärer?

Anna Lindmarker på TV4 är en vacker kvinna, men kungens frillor i övrigt känner jag inte till. Där har ju medierna en angelägen uppgift kan jag tycka.

Jag själv, och alla andra hängivna republikaner vill förstås ha ingående och detaljerad information om hans kvinnliga bekanta.


8 svar till “Fotografer kändisarnas största fiender”

 1. Jag är hängiven republikan som då och då passar på att blogga om det. Men kungens kvinnoaffärer intresserar mig inte.
  Kan däremot bidra med ett intressant citat från Victoria angående kvotering av kvinnor till vissa poster ”Personligen skulle jag vilja ha ett jobb på grund av min kompetens”

 2. Det verkar bli fel. Det verkar bli min makes namn och bloggadress som kommer upp när jag kommenterar. Han har en bra blogg men han har inte skrivit om repbulik.

 3. Fotografer är inte alls kändisarnas värsta fiender. Kändisarna lever ju på fotograferna och tjänar sina stora pengar på grund av dessa – utom Madeleine förstås som väl har pengar oavsett om hon fotas eller inte :-)

 4. Om du, Jinge, inte personligen sett kungen och Anna kyssas så var detta inte ett dugg kul, enbart plumpt:
  ”Anna Lindmarker på TV4 är en vacker kvinna, men kungens frillor i övrigt känner jag inte till.”
  /”En som inte klagat förr”

 5. Eva!

  Vad du tycker om att jag skriver om offentliga hemligheter bryr jag mig inte speciellt mycket om. Lindmarker och kungen är föremål för skämt både i TV4 och SVT. Dessutom har ett flertal tidningar skrivit om saken. Har du några synpunkter på det så bör du vända dig till pressombudsmannen eller ngn annan myndighet.

  Jag känner inte till vilka frillor han umgås med i övrigt, men har du något tips så är du välkommen med det..

 6. Det var faktiskt mest ordet frillor jag reagerade på. Det lät så…. gubbigt. Jag brukar vara rätt positiv til dina åsikter, men det här kändes annorlunda och liksom som Hänt Extra. Vad synd att du inte bryr dig när du ändå upplåter plats för kommentarer. Det skulle jag göra.

 7. Ptja, smaken är som baken Eva. Frillor låter helt ok i mina öron. Bryr mig om argument som jag förstår och kan ta till mig gör jag. Till den kategorin hörde inte din kommentar.