Förskräckligt, för jävligt faktiskt, sa Jämtlin


Biståndsminister Carin Jämtlin har varit i Israel och även besökt palestinska områden och hon är mycket kritisk till israelernas murbygge.

Hon menar att hon sett bilder på den innan, men att konfronteras med verkligheten ger en annan och djupare förståelse för palestiniernas situation.

Det är i det sammanhanget hon yttrar sig:

”- det är förskräckligt, för jävligt faktiskt…”

– Muren är helt obegriplig, det går inte att uttrycka med ord hur vansinnigt sjuk den är..

..- Om israelerna vill ha en mur får de bygga den i Israel,” säger hon..

Hon anser att Europa och det internationella samhället måste förklara för Israel att 1967 års gränser är utgångspunkten och att Europa och omvärlden måste ingripa.

Läs artikeln i SvD!!


6 svar till “Förskräckligt, för jävligt faktiskt, sa Jämtlin”

 1. Inte ens Mikael Nussdorf kan snacka bort ett sådant uttalande.. :-]

  Men han försöker nog gärna… :-]

 2. Mikael ”Alicio” Nussdorf kommer säkert att försöka Anders. hans första försök var att ifrågasätta hur hon hann med allt.. :) Ny friska tag kommer säkert.. Jag har inte sett vad Skavén skrivit än så länge. Eller Engström.. :-)

 3. Var snäll och ta bort mitt namn från din blogg – om du absolut vill hänvisa till mig, skriv då hellre namnet på min blogg.

  Med vänliga hälsningar,

 4. Daniel!

  Den dag du byter namn från Daniel S tar jag givetvis bort det och skriver ditt nya. Det är ingen sekretess som gäller innehavare av domäner. Om någon är nyfiken är det bara att slå upp..

 5. Nej, det är ingen sekretess som gäller för innehavare av domäner. Men eftersom att jag har ett unikt namn till skillnad från – säg ”Anders Andersson” – så är det inte så kul om exempelvis nazister får tag på det.

  Jag ber dig alltså att ta bort mitt namn från min blogg, vi har faktiskt inget otalt med varandra. Att du lägger ut mitt namn kan ge mig problem, det är därför jag bryr mig.

 6. Som ledande islamofob har det faktiskt ett visst allmänintresse kan jag tycka. Jag kollade senast idag dina hatiska postningar om muslimer/palestinier så personligen skulle jag nog mer oroa mig för militanta islamister Daniel..

  Och känner du ett sådant hot så rekommenderar jag att du i stället byter inriktning på din hatsite