Fler bilder, om än inte karikatyrer..


Förvrängningar av Reinfeldt kommer fortfarande i mailen och jag kommer att visa några i morgon.

Men samtidigt är det inte bara jag som uppskattar bildförvrängning. Dessa bilder ramlade in från Erik Hultgren (center-partistisk bloggare) och jag måste motvilligt medge att jag är imponerad.

Grymt imponerad..

Om begåvningen när det gäller bildför-vanskning också gällde politik skulle lilla Sverige vara ett lyckligt lottat land.

Samtidigt kan jag inte undvika att garva stort åt Maud Olofsson som här drabbats av nästintill en kommunistisk skäggstubb..

:-)

Mästerligt!

För ovanlighetens skull måste jag bocka och tacka inför en borgares göranden och låtanden. Den bloggen kan jag inte undvika att bevaka noga framöver. Bäva måste Federley..


5 svar till “Fler bilder, om än inte karikatyrer..”

 1. Man tackar man tackar. Måste säga att jag kunde ha rejält kul med din bildförvrängare också, även om jag inte skickat vidare mina kreationer. Samtidigt måste jag tacka alla läsare av min blogg, Korsningen mellan Maud Olofsson + Lars Ohly gjorde jag efter begäran av flera olika läsare som skrivit till min mejl eller på forum.

  Så om du kommer på någon idé som verkligen skulle få Federley att bäva är det bara att skicka den till mig, så ska jag fundera på om den är tillräckligt anständig/annorlunda/rolig för att jag ska ta mig tiden…

 2. En bild säger mer än 1000 ord och dessa bilder är verkligare än verkligheten själv.

  Och förfärliga, om man som jag, tycker att ett parti skall föra sin egen politik och inte någon annans ;=)

 3. Erik!

  De är helt suveräna. Jag misstänker att du gjort iriginalen lika stora, att de sedan klippt och klistrat i Photoshop.

  Mycket skickligt!

 4. Instämmer förresten att det är snyggt!!! Och Maud är ju även vänsterledaren, det ser man. Men man får tänka till på de andra två bilderna vilka de egentligen är. :-)