Expressen slår nya bottenrekord!


Expressen går från klarhet till klarhet. Nu skriver man om en termometer som visar om du är sexsugen..

Expressen LONDON. ”Nu kan du räkna ut om du är pilsk. Israeliska forskare har uppfunnit en sex-termometer. De israeliska forskarna vid Rambam Hospital i Haifa uppger att de kan räkna ut exakt vem som gör dig pilsk och hur mycket. Termometern – döpt ”hornometer” – mäter aktiviteten i din hjärna. Uppfinnarna räknar med att lansera en variant av maskinen i framtiden och tror att den kan bli en världssuccé. Genom sextermometern ska människor enkelt kunna mäta sin egen sexdrift.”

Kan de inte uppfinna en mätare som mäter dårskapen hos familjen Bonnier? Den dagen då man behöver en mätare som visar vem som väcker ”pilskhet” verkar det troligare att en respirator är en mer nödvändig utrustning..

Man tror inte att det är sant, men det ÄR det. Klicka här och kolla själv!


2 svar till “Expressen slår nya bottenrekord!”

  1. Det verkar ju jättebra…speciellt för alla de som inte själv kan känna och förstå att de är kåta. Nu får dom också hjälp.

  2. Dessutom hjälper ju inte ”jag är trött älskling”.. :-) – Men vaffa, på mätaren SYNS det ju att du vill…

    Herre guud så dumt!

    Men en praktisk tillämpning skulle vara att tvinga alla och ha lysdioder som visar aktuell status. :-) Då kan hustrun kolla när maken kollar på andra damer. Och så skulle raggning förenklas dramatiskt…