Expressen ljuger så att familjen Bonnier rodnar!


Den 7 juli sköts en jugoslav till döds i Malmö. Han hade någon sorts samband med Hells Angels, oklart vilket.


Dagens Expressens web-löpsedel..

Han hade också en perifer kontakt med en investerare som är känd från TV, Lasse Kronér. Det räckte bra till att fylla alla kvällstidningar med spaltmeter av information kring detta mord dagen efter, den 8:e juli..

Idag kör tidningen Expressen en repris, oaktat att det var över en månad sedan mordet skedde. Orsaken är givetvis den ”kändisanknytning” fallet har (och nyhetstorka). Lasse Kronér är en TV-kändis gubevars. Att han inte har ett skvatt med mordet att göra besvärar inte den Bonnierägda slasktidningen Expressen.

Att de redan skrivit spaltmeter om samma mord för en dryg månad sedan spelar också mindre roll. Den som läser löpsedeln tror givetvis att ytterligare en av Kronérs affärsbekanta skjutit till döds natten till idag..

Men ack vad dessa läsare bedrog sig. Det var en gammal ”nyhet” som Expressen presenterade med ett braskande ”Extra”..

Så kan det gå när det är mammon som


Dagens Expressens ”riktiga” löpsedel

styr vad som presenteras som ”nyheter” i stället för faktiska händelser.

Med andra ord kan det härmed bevisas att kvällstidningarna själva anser att deras läsare är dumma i huvudet..


3 svar till “Expressen ljuger så att familjen Bonnier rodnar!”

  1. Tur att dom har något att skriva om, .. jag menar idag har ju inget viktigt hänt.. det är ju inte så att Iraks ”regeringen” begärt ytterliggare några dagar på sig för att banka fram sin nya grundlag, .. där inga lagar kommer att få strida mot Islam – vilket effektivt krossar hela idén med kvinnornas rättigheter i Irak. En nyhet som borde föda både Expressens islamofobi och feminism.

  2. Billigt, smaklöst, illaluktande, okänsligt och helt enkelt vidrigt. Hur f*n kan folk köpa skiten?
    Det verkar väldigt populärt med repriser av olika tips och skvaller (deklarationer, internet, så mycket tjänar dina grannar etc etc), men nu har de ju tydligen gått snäppet längre och till och med återanvänder ”nyheter”.