En bloggare utan dator?


Blir man hysterisk eller hysterisk när bildskärmen börjar blinka och sakta mörknar under ett tilltagande fräsande?

Det var precis vad som hände med min skärm för några timmar sedan. Den dog på grund av något elektriskt fel. Vad vet jag inte och jag lär inte få veta det heller. Det är en Dell och garantin har gått ut. Men jag hade en gammal skärm i förrådet, men den vägrade att fungera ihop med min dator. Först kom Windowsbilden upp men sedan blev det bara rappakalja på skärmen. Myrornas krig kallas det visst. Men det faktum att det kom upp en bild visar att det kanske går att konfigurera eländet på något sätt, vi får se.

Och jag som hade tänkt skriva något om valet och de vedermödor som ligger framför oss om vi drabbas av en högerregering. Möjligen bloggar jag något från valvakan senare, där finns det en dator. Blir det tyst från min kant i några dagar så vet ni vad det är. Jag är skärmlös…

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]Bloggosfären, Datorhaveri, Politik, Val 2006, Datorfri[/tags]


6 svar till “En bloggare utan dator?”

  1. Lycka till med bildskärmen. Det är alltid bra att ha ett par i reserv. F.Ö. kan jag rekommendera en laptop. De har blivit allt billigare och man kan köpa dom extra billigt på EBay, och säkert på andra platser också, med garanti och allt.

  2. Jag hade en och har nu lånat en av grabben. Men just nu är jag hos barnbarnen och det går att blogga därifrån oxo..

    En laptop är vad jag skriver på nu och den är ansluten till en router via radio och det är förstås smidigt.

  3. Det verkar som om du har högre upplösningsinställning i Windows än vad din gamla skärm klarar av. Starta i felsäkert läge och ställ ner värdena så går det nog bra sedan. Kan även vara bilduppdateringsfrekvensen som är för hög.

  4. Vete sjutton om jag ens kommer till det läget där jag kan välja felsäkert läge.. Nu har jag en låneskärm till den burken så jag kan säkert fixa det ändå.