En av Bonniers många papegojor yttrar sig


Att Bonnierpressen låter rasister lufta sin stämma på debattsidorna är inte så märkligt. Att de hörs i den ”liberala” pressen är ”liberalt”.

Och egentligen, merparten av innevånarna i landet klarar utmärkt att skilja mellan gott och ont.

Men när Morgan Johansson och Migrationsverket agerar för främlingsfientlighet i stället för mot så luftas genast struparna hos de mindre kognitivt bemedlade.

Ulf Nilsson: Lite senare satt jag i det hösthemska Stockholm och läste igenom det som skrivits om apatiska flyktingbarn. Och blev ursinnig. Och insåg att alla människor, inklusive jag själv, borde bråka mer, inte mindre, kräva vett och medmänsklighet och ansvar av maktens män och kvinnor. Och framför allt: vi måste göra slut på, spränga sönder, den hemska svenska tystnaden.

För tänk efter.

Migrationsverket har äntligen medgett – och polisanmält! – ett antal fall där man misstänker att flyktingbarn utsatts för förgiftning för att göra dem apatiska och ömkligt sjuka. Hänsynslöst har man använt barnen för att försöka tvinga till sig medlidande – och uppehållstillstånd.

”Medgett ett antal fall..” ?

Bra formulering. Nu borde regeringen förstå omgivningens kritik av Morgan Johanssons och Migrationsverkets agerande.. Att Ulf Nilsson marginaliserat sig själv långt innan denna artikel vet vi alla, att han fortfarande hörs beror bara på att han är en av Bonniers papegojor..

Här hade jag tänkt att länka till Fria Proteaterns Bonnieroperan, men tyvärr äger familjen Bonnier rättigheterna så den är borttagen från webben nu, gissa varför..

Så går det med det fria ordet när liberaler får råda..


6 svar till “En av Bonniers många papegojor yttrar sig”

  1. Ulf Nilsson har länge haft något slags märkligt korståg mot islam.

    Egentligen är det märkligt att expressen har det typen av skribenter kvar. Kanske någon del av hans pensionsavtal från tidningen att då och då få skriva krönikor.

  2. Hörrö Erik Hellsborn! Skriv på din egen ”Sverigedemokratsblogg” i stället. Att du gillar rasister förstår vi nog alla ändå..

  3. Jinge! Hittade en intressant sak angående din bonnierkonspiration;

    När jag besökte den lokala moskén så fick vi ett häfte från Islamiska Informationsföreningen (en svensk gren av WAMY, World Assembly of Muslim Youth), det visade sig att deras texter på svenska var tryckta av Bonnier (bland annat boken ”Islam vår tro”). Blir det inte ganska bissart att påstå att Bonnier skulle ha ett personligt korståg mot Islam då de samtidigt ger ut skrifter som har till syfte att vinna över västerlänningar till Islam?

  4. ”Blir det inte ganska bissart att påstå att Bonnier skulle ha ett personligt korståg mot Islam”

    Var har jag skrivit det menar du..??