Det jobbar främlingsfientliga på Migrationsverket


Migrationsverket är återigen i blåsväder. Nu visar det sig att personalen firar när de lyckas med en utvisning.

Texten ur ett mail: ”På fredag ska vi fira ihop med AM2 kl 15.00 i deras kök. Jag hoppas att ni alla kan avsätta en kvart innan i vårt kök då vi tänkte infria xx:s (handläggarens namn) löfte om champagne efter det att en viss familj lämnat Sverige… ..Så varmt välkomna till vårt kök 14.45 för en skål.”

Märkligt att inte Migrationsminister Barbro Holmberg har gått ut i media ännu för att förklara sig. Samtidigt som detta är skrämmande så kan man undra hur det skulle gå om folkpartiet satt i regeringen..

Tänk er Mauricio Rojas som migrationsminister, vilken veritabel mardröm.

[i] Aftonbladet


10 svar till “Det jobbar främlingsfientliga på Migrationsverket”

 1. Svär inte i kyrkan. Jag hoppades att Rojas fadäs förra veckan slutligen diskvalificerade honom från migrationsministerposten vid en otänktbar borgerlig valseger.

 2. Hade inte Friggebo den rollen förut? Det kanske hette något annat.. Jag skulle vilja få tag i ett band där hon ska försöka tvinga folk att sjunga We shall overcome.. :-)

  Grejar jag det ska jag lägga det som bakgrundsljud här på blogen.. :)

 3. ha ha. Prova att söka på rinkeby, friggebo och ”we shall overcome” så hittar du säkert nåt. Vill minnas att bildt står i bakgrunden och försöker dämpa hennes entusiasm. Tycka vad man vill om honom, men han insåg nog att Friggebos förslag inte skulle mildra stämningarna i Rinkeby…

 4. Ähhh. Sossarna är betydligt mindre vänliga till invandring än fp. LO vill inte ha in fler för att ”skada löneutvecklingen”.

 5. Rasisten och ärke-populisten Rojas passar på att lägga sitt tryne i debatten och ”rasar” (för att använda nutidens nyspråk) mot migrationsverket. Kommenterar hyckleriet på min blogg.

 6. Vänta lite, är det inte Holmberg som är integrationsminister? Eller? Jag trodde att Rojas var med den där oppositionen?
  Som vanligt är det naturligtvis oppositionens fel när sossar klantar sig.

 7. VET NI VA ÄR DET BEST I HELA VERLDEN
  MÄNSKOR VET NI VA ÄR ELLK MÄNISKOR
  NI BESTEMA OM HUR EN FAMILJE TIL EXEPEL HUR SKA DOM LIVER
  SKA DOM STANA I SVERIGE OCH LIVER BRA EL
  SKA NI SKICKA DOM TILBAKA I DÖD AV KRIG AV INGA PENGAR INTE MAT INGEN LIV INGEN SKOLAN INGEN FRAMTID
  OM JAG TIL EXEPEL STANA I SVERIGE JAG HAR FRAMTID
  OCH ALLT VA JAG VIL SKOLAN OCH STUDERA BLI LÄKARE EL NOT SÅ
  OCH ETT BRA LIV MED MIN FAMLIJ
  HOPPAS ATT NI FÖRSTÅR MEJ
  DET SKULE BLI SÅ HER DET SPELA INGEN ROL VAR FRÅN KOMMER MÄNISKOR DET SKULE BLI SÅ HER VA ÄR MED DOM VILKEN PROBLEM DOM HAR DET SPELA INGEN ROL VAR FROM DOM KOMMER
  JAG 17 ÅR HOPPAS ATT JAG SKA STANA I SVERIGE MED MIN FAMILJE