Det är synd om Folkpartiet


Just hemkommen från Handen Centrum där valborden, valbroschyrerna och solparasoller står uppställda.

Orsaken till att man använder dessa solskydd inomhus är förstås att partinamnet är tryckt på dem och att de i övrigt har en lämplig färg. Men just idag kändes det lite ledsamt att se den stackars folkpartisten sitta ensam bakom sitt bord med material för partiet. Ingen stannade och pratade med honom förutom undertecknad. Jag frågade honom om folk hade varit elaka mot honom, han svarade: ”- Inte förrän du kom i alla fall…”

På hemvägen tänkte jag på hur motigt de måste ha det folkpartisterna. Dels har de ingen ideologi, i vart fall är de inte längre liberala. Sedan tänkte jag på deras företrädare, d.v.s. de av dem som syns i medierna. Enligt elaka rykten så är det alla folkpartister som finns, men jag vet inte. Nämna namnen på dem vill jag inte, det känns som att sparka på dem som redan ligger. Till och med deras ungdomsförbunds ordförande är det synd om. Inte bara säger och tycker han fel saker jämt, nu har hans bästa kompis sabbat partiets rykte totalt, kanske för all framtid.

Andra bloggar om: , , , , , , ,


Handen Centrum idag klockan 13.00 (Haninge)

Det är nog dags att göra som jag. Fotografera dem så att vi i alla fall kan visa bilder för barnbarnen…

[tags]politik, folkpartiet, spionskandalen, val 2006, dataintrång, liberalism, Haninge, Handen[/tags]


7 svar till “Det är synd om Folkpartiet”

 1. ”Liberalerna” i Folkpartiet är dom som är mest fördömmande, smutskastande och moraliserande när det gäller s.k. skandaler. Jag behöver inte räkna upp alla FP-bloggar som hetsar mot sossar så fort dom får chansen. Därför har jag svårt att lida med dom, även om det kanske finns några ärliga människor kvar i det partiet också.

 2. Hej,

  Tänk om det är någon om SSU, som tipsat om lösenordet till SAP-nätverket? Då tar det hus i helvete – eller hur?

  Det verkar att det är så här det har gått till – i alla fall just nu.

 3. Det är inte ett dugg synd om FP. Detta är en dag att fira. FP:s rätta ansikte uppdagades ännu en gång, och det är inget ansikte, det är en stjärt! Jinge, om detta inte får dig att tro på en högre makt så vet jag inte vad som kan få dig att göra det. En snärt i rätt ögonblick……vad jag blir imponerad av herrens makt!

 4. Banana: ”Jinge, om detta inte får dig att tro på en högre makt så vet jag inte vad som kan få dig att göra det. En snärt i rätt ögonblick……vad jag blir imponerad av herrens makt!”

  Ja okej då. NÅT finns det som straffar idioter.. :-)

 5. Stort grattis till både (s) och (fp), de enda riksdagspartier som konsekvent argumenterar för EU-direktivet om obligatorisk datalagring!!!

  När ni nu visat att ni tillsammans behärskar både dataintrång och pinsamt usel datasäkerhet, kan ni nu besvara följande fråga:

  Vem ska ta ansvar för den information som kommer att läcka ut ur era register med information om oskyldiga?