Den kapade folkpartibloggen


Johan Ingerös gamla blogg, eller ska man säga nygamla blogg, finns fortfarande kvar på nätet.

Det var möjligen lite småklantigt att radera den i stället för att helt enkelt bara ta ner den, men gjort är gjort. Någon eller några lustigkurrar skapade omedelbart om den och kan därmed dra på sig en del trafik efter den våldsamma textreklam som bloggen fick i medierna. Skillnaden är att den nu drivs av en helt anonym person som gör gällande att han är identisk med Johan Ingerö.

I princip är jag motståndare till anonyma bloggar men jag inser att det i vissa fall kan vara helt nödvändigt att vara anonym. Men jag är definitivt motståndare till att vissa utger sig för att vara någon annan än de egentligen är. Är motivet att skada någon politiskt, lura till sig pengar eller vad det än är så är det klandervärt, och klandervärt i kubik.

Dessutom så är det säkerligen ett flertal brott mot olika lagar som kan, om Ingerö polisanmäler, leda till betydande påföljd för den som gjort sig skyldig till detta. Nu när man lyckats genomföra det kan vi hålla med om – point is taken.

Det var jättekul, men lägg nu ner bloggen eller maila över inloggningsuppgifterna till Ingerö så att han kan göra som han vill med den.

Andra bloggar om: , , ,

[tags]politik, kapad, folkpartiblogg, bloggosfären[/tags]


Ett svar till “Den kapade folkpartibloggen”

  1. Johan Ingerö figurerar förövrigt tillsammans med två andra fp kollegor bland de kandidater till Stockholms kommunfullmäktige har skulder hos kronofogden p g a obetaldt underhåll till sina barn. I vissa fall skall tydligen inte individen ta ansvar själv, utan det kan skjutas över på samhället.

    http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_12729025.asp