Den Israeliska Nationalzionismen


Blir allt tydligare för varje minut som går. Det Israel har på agendan är ingenting annat än – FOLKMORD!

De bekymrar sig inte ens längre om att försöka dölja sin extrema rasism och önskan att helt förgöra sina muslimska grannar, palestinierna. Nu släpper de flygblad över Gaza där de förklarar att de har för avsikt att militärt angripa varje hus där det finns vapen och/eller ammunition.

”- Livet är i fara för alla som har militär utrustning och ammunition i sina hem och de bör lämna området”, skriver de i sitt meddelande som släpps via flygplan och helikoptrar. Detta i en region där praktiskt taget varje familj sedan decennier har vapen hemma.

Det handlar om folkmord, inget annat än folkmord. De kunde lika gärna gasa ihjäl alla palestinier med den bekanta gasen Cyklon B. Den har ju en del äldre israeler vissa minnen av, eller..?

i

Andra bloggar om: , , , , , ,

[tags]politics, nazism, israel, racism, zionism, palestine, lebanon[/tags]


11 svar till “Den Israeliska Nationalzionismen”

 1. Hoppla, nu bekänner man färg minsann…
  En Israelisk flagga prydd av ett hakkors med länknamn ”0nazzar.jpg”

  Detta inlägg ska jag lägga på minnet nästa gång du beklagar dig om det s.k. anti-semitism spöket. Skärpning Jinge.

 2. Hej
  Jag tror inte det handlar om folkmord.
  Det handlar om total dominans och förslavande.
  Ok
  Hej

 3. Ja Joseph! Lägg inlägget på minnet!

  Det israeliska herrefolket, lägg oxo det på minnet..

  Bilderna ifråga, de på de judiska barn som skriver hälsningarna på artillerigranaterna är tagna av en av UPIs fotografer och är publicerade bland annat i amerikanska medier.

  F.ö. bör samtliga som vill kommentera läsa igenom kommentarsreglerna! De är inte annorlunda nu jämfört med igår.

 4. Det liknar ju det som hände i norra Finland under andra världskriget när många av urinvånarna sköts på plats ,pga olaga vapeninnehav av tyskarna.
  Fasst dom varnades inte innan med flygblad förstås.

 5. Jag tror det har mer med sionismen än Israel att göra. Jag sitter just nu och har en debatt på min sida där G. Tikotzinsky faktiskt sitter och försvarar Israels mord av BARN. Det är en tydlig illustration av sionisternas bild av icke-israeler som icke-människor.

  Jag undrar vad den sovande Mossadagenten och resten av gänget på den beryktade sidan skulle säga om någon av oss stödde terrordåd mot israeliska civila…

 6. Jag tror det har mer med sionismen än Israel att göra. Jag sitter just nu och har en debatt på min sida där G. Tikotzinsky faktiskt sitter och försvarar Israels mord av BARN. Det är en tydlig illustration av sionisternas bild av icke-israeler som icke-människor.

  Jag undrar vad den sovande Mossadagenten och resten av gänget på den beryktade sidan skulle säga om någon av oss stödde terrordåd mot israeliska civila…

  http://olydig.blogspot.com/2006/06/fler-barn-ddade-av-israel.html

 7. Så nu ska judarna köra ner alla hus i gaza med bulldozers, eller ska de helt enkelt bomba hela gaza? fy fan vad svinaktiga de är. Himla konstigt att det är ett folkslag som är hatat.

 8. Men vill alla sionister bo i Israel? Jag tror inte det i alla fall. Men rasistiskt är Israel så det är otäckt!

 9. Den kändes lite fel när jag lugnat ner mig ett par hekto. Kunde oxo ha svarat att ”det är inte jag som har upphovsrätten till den” :-) Men den kommer nog till pass igen om jag förstår utvecklingen i MÖ… :-(