Dagens Bild – Uteliggare och barnbarn


Dock inte på samma bild. Bilderna kommer från Observatorielunden idag på förmiddagen.

Det blåste friska vindar inne i stan och det märks att vi nu är på väg in i en ny årstid. Skönt tycker jag personligen. Vad uteliggaren på bilden ovan tycker vet jag inte. Men Kristina Axén Olins tak-over-huvudet-garanti infördes aldrig men hon påstod att de bostadslösa kunde få jobb inom fem dagar i tidningen City i veckan.

Gud bevare Stockholms uteliggare för ett sådant socialborgarråd. Hon har uppenbarligen inte begripit att majoriteten av stans uteliggare har psykiska problem eller missbruksproblem. Dessutom föreslog hon att deras grannar ska få bli deras sociala kontakmän.

Duger duvor och råttor till sådant? Ja i ett moderat samhälle gör de uppenbarligen det..

Lilla Amiee bekymrar sig ännu inte för högern i stadshuset. Hon har tillräckligt med besvär med en morfar som vill palla upp henne på en sten för att fotografera..

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]politik, kristina axén olin, uteliggare, barnbarn, foto, dagens bild, observatorielunden, stockholm[/tags]


Ett svar till “Dagens Bild – Uteliggare och barnbarn”

  1. Just i parkerna i stan finns det nu mängder av uteliggare och bostadslösa. Jag minns inte att jag någonsin sett så många, inte ens under den borgerliga tiden faktiskt. Men Kristina Axen Ohlin vore rena katastrofen, det håller jag verkligen med dig om. Jag begriper inte hur moderaterna kan släppa fram henne alls. Folk blir ju bara förbannade på henne hela tiden. Har hon gjort något vettigt alls? Sist lade de beslag på den RobinHoodskatt de skulle betala. Det amorterar vi fortfarande på. Djävla idioter!

    Gulligt barnbarn du har! Bra bilder du tar!