Dagens Bild II – Husbil modell större


Man måste ju någon gång emellanåt avstå från att skriva om Leijonborgaffären och i stället skriva om något roligare.

Idag satt jag och surfade runt på de nordiska tidningarna för att se om de skrev något om den politiska kris som Sverige hamnat i, då hittade jag bilder på denna bil i den Norska Verdens Gang. Husbilen kommer från USA, var annars? Dynamax Corporation tillverkar en hel serie av dessa megastora husbilar. Sidorna på dem är utskjutbara när de står stilla så det verkliga utrymmet är betydligt större än vad man kan ana.

Prislapp? Det är nog lite olika, men instegsmodellen kostar säkerligen tre miljoner. Ska man sedan ha den lyxigaste maximalt utrustad så får man kanske lägga till ytterligare ett par miljoner. Å andra sidan bor man lika komfortabelt som i en villa, och bredband är en självklarhet.

Man kan givetvis få en gyroupphängd parabol för satellitkommunikation med internet, en GPS och en dator håller parabolen ständigt riktad mot rätt ställe.


En liten matplats för fyra personer

Utan tvekan så kan man bo i en sådan här bil året runt oavsett om det är i Alaska eller i Kalifornien.


Ett sovrum med en väl tilltagen dubbelsäng


Vardagsrummet något tungt möblerat väl?

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]fotoblogg, husbil, dagens bild, foto, usa[/tags]


4 svar till “Dagens Bild II – Husbil modell större”

  1. Dynamaxbilarna är trevliga, i alla fall invändigt. Jag tycker dock att exteriören är direkt ful, i alla fall den bil som du lagt upp en bild av. Men vem bryr sig om utsidan när insidan är som ett lyxigare hotellrum? =)