Christer Pettersson och konspirationsteoretikernas julafton..


Foto: Polisen
OBS! Detta inlägg är från Jinge. Användarnamnet Anders är fel (tekniskt misstag av Anders).

Idag skriver Svenska Dagbladet på sidan sex ”Petterssons död utreds av polis”. Det förefaller som om den skallskada som orsakade Petterssons död inträffade EFTER att han omhändertagits av polisen…

CP omhändertogs av polisen den 15:e september på grund av fylleri. I samband med gripandet skadades hans ena arm varför han fördes till Karolinska sjukhuset. Efter att han fått akut behandling där så flyttades han till S:t Göran och tillnyktringsenheten där han tillbringade natten. Dagen efter upptäckte man att Pettersson var medvetslös och han förs med ambulans till Karolinska, först till akuten och sedan till neurokirurgen.

Man konstaterar att han har en skallfraktur och inre blödningar i hjärnan. Två veckor efter omhändertagandet avlider Christer Pettersson.

Konspirationsteoretikerna jublar förstås. Det är ju inte bara vittringen av ett nytt Osmo Vallo-fall de känner. Det är ju t.o.m. möjligt att ”Polisen själva slutligt har tystat CP” tänker de nog.

Kan inte polisen snabbt som attan klargöra vad som hänt så kommer detta att dras i långbänk, jag lovar..


3 svar till “Christer Pettersson och konspirationsteoretikernas julafton..”

  1. Hmm.. Inte vegetarian? :-) Det var därför som han besparade djur? Mjaha, det var ju oxo en variant. Jag tror att Annika menade att han var elak mot djur.. Fast jag kan berätta att hon inte är så snäll själv heller. Hon har boxat till mig hårt en gång för något en arbetskamrat sa i telefon… :-) JAG hade inte gjort nåt men en propp fick jag… :-)