Cheney, galningen


Idag på morgonen läste jag Lennart Frantzell och vad han skrivit om Dick Cheney.

Lennart: ”Det är inte ofta man får en inblick i hur en av USA:s genom tiderna mest hotfulla mörkerman vicepresident Dick Cheney tänker. I en skrämmande intervju Wolf Blitzer på CNN får vi se en man som skulle behöva psykvård. Vi bör vara mycket oroade över att denne sjuke man, som den man som har det största inflytandet på George Bush, och som är USA:s genom tiderna mäktigaste vice president fortfarande har två år kvar vid makten.”

Efter att ha läst detta så började jag söka på YouTube efter olika videos med Cheney och sprang då på en uppgift som jag inte tidigare känt till.

Norad, North American Aerospace Defence Command, missade ju praktiskt taget allt den elfte september men det som görs gällande på nätet är att Dick Cheney var den som hade det direkta operativa ansvaret för verksamheten just den dagen. Varför vicepresidenten skulle ha det

begriper inte jag, och jag har inte lyckats få uppgiften bekräftad.

Men tanken glider snabbt vidare till att Cheney faktiskt bara är ett hjärtslag från presidentposten. Eller om någon galning lyckas skjuta Bush vilket är en inte helt osannolik händelse. Det räcker ju med att Cheney blir bjuden på jakt på Bushs farm, han blev ju rätt populär den gången han sköt en advokat…

Men läs Lennarts bloggning och följ länkarna till ursprungstexten han hänvisar till i Washington Post. Det är en skrämmande läsning.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

[tags]Cheney, Bush, Irak, Norad, Jakt, 9/11, WTC, Konspirationsteorier, Politik[/tags]


Ett svar till “Cheney, galningen”

 1. min kommentar:

  NEW WORLD ORDER..

  illuminati

  lite kreativ googling ger er svaret, och en molande värk i magen

  puss

  stackars våra barn…