Carl Bildts Blogg


Nedanstående blogginlägg postades 8 april med anledning av att Carl Bildt, landets utrikesminister, låter kommentarer som förespråkar folkmord stå kvar utan att raderas. Det är idag en månad sedan de skrevs.

Jag har försökt att kontakta Bildt via UD och jag kan idag konstatera att nya kommentarer tillkommit.

Detta utan att Bildt gör ett endaste dugg för att rensa bort skräpet.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Jag vill påminna om några av kommentarerna på vår utrikesminister Carl Bildts blogg. Att Carl Bildt inte tagit bort dessa ännu, trots att det är polisanmält och dessutom en anmälan gått till JK är höjden av arrogans.

Dessvärre riskerar detta att få återverkningar för alla bloggare i landet. Skulle myndigheterna inte agera mot Bildt så släpps fältet helt öppet för vad som helst. Agerar de så kan det bli med lagstiftning, en ny lag som sannolikt skulle missgynna bloggosfären.


”Kalle” – Kl

Xxx: “Kalle, o

Se dig m.”

Nathaniel Weisel skriver 20/3 06.35 ”Gland.”

Kalle 20/3 07.10 ””Ge oss väg.”

Personligen hade jag trott att Bildt skulle rensa i sitt kommentarsträsk, men uppenbarligen struntar han helt i saken.

Som en parentes kan jag berätta att jag själv inte tillåts att kommentera på Bildts blogg. Lite lustigt med tanke på att jag aldrig skulle uttrycka mig som Nathaniel eller ”Kalle”.

Kolla själv kommentarsträsket på Bildts ”blogg”!

Aktuellt: AB SvD DN

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]Carl Bildt, Blogg, Bloggosfären, Hets mot Folkgrupp, Kommentarsträsket, Polisanmälan, JK-anmälan, Ärekränkning, Folkmord, Moderata samlingspartiet, Utrikesdepartementet, Arvfurstens Palats, Högerregeringen, Fredrik Reinfeldt, Kommentarer, Politik[/tags]


9 svar till “Carl Bildts Blogg”

 1. Efter så här lång tid är naturligtvis Bildt medveten om polisanmälan och orsaken till denna. Han låter alltså inläggen stå kvar med avsikt och i provokativt syfte.

  Han låter bloggkommentarerna stå kvar i sitt namn och delar därmed insändarnas åsikter.

 2. Man borde starta en blogg där man redovisar den här typen av inlägg på olika bloggar, man skulle kunna kalla den Rasistvakt eller något i den stilen

 3. Ska vi kanske anta:

  1: Att Bildt inte vet hur man gallrar bland kommentarer på bloggen

  2: att du inte kan kommentera pga någon lagt in något spamord som drabbar dig, kanske helt oavsiktligt, eller hur har du fått besked att du är spärrad där?

 4. Nej Kerstin! Givetvis inte!

  Vare sig jag eller andra behöver ta till invektiv för att kritisera Carl Bildt. Han bjuder upp till kritiktillfällen i en oöverträffad omfattning utan att man behöver göra ett dugg annat än att skriva ner vad som är det senaste han gjort. Det är kritik nog för alla läskunniga.

  Att han sedan själv låter besökarna på sin blogg rekommendera folkmord på palestinier, och etnisk rensning, och dessutom låter personangrepp som är mångfalt grövre än ”skitstövel” stå kvar på bloggen är väl signifikant nog för hur han ser på saker och ting?

  När han själv kritiseras så tar han ju till: ”– Svenskarna har inte förlåtit danskarna för Stockholms Blodbad än, år 2007…”

  Släkten Bildt är nämligen dansk adel.