Bush och kriget mot – Iran


Det finns mycket som talar för att den medvetet spridda propagandan just är
– propaganda och ingenting annat.


Samtidigt är det omöjligt
att veta vad mannen som inte blev vald till president tänker göra, han kanske hör Guds röst nu igen och då bör världen bäva.

Idag visade Aftonbladet bilder på ”bevis” som krigsivrarna i USA påstår finns. Granater som såg ut som granater med vanliga bokstäver på, inga persiska texter. Exakt likadana som de granater som Israel sköt mot Libanon. Nu betyder inte det så mycket eftersom militärmateriel tenderar att vara grönfärgat, men bevis lyckades vare sig Aftonbladet eller Bushadministrationen visa upp.

Dessutom tycks inte Aftonbladets utrikes-
kommentator vara skrivkunnig eftersom han låter sig intervjuas av en annan journalist på tidningen. Det där är ett oskick som är värt ett antal egna påpekanden, och de kommer, var så säker.

AB:s Wolfgang Hansson: ” Bush bygger ett attack-scenario. ”Precis som innan man anföll Irak”. Aftonbladets utrikeskommentator Wolfgang Hansson säger: – Det luktar väldigt mycket som förra gången, innan man anföll Irak. Bildextra Se USA:s bildbevis mot Iran Wolfgang Hansson tror att USA vill sätta press på Iran och att Bush vill möjliggöra en attack mot landet. – USA vill bygga upp ett case mot Iran som gör att de kan attackera, säger Wolfgang Hansson.”

Bara det faktum att USA:s administration hotar Iran är ett hot mot hela världen. För det är just världsfreden som är insatsen i detta spel, tro inget annat. När Bush hotar Mahmoud Ahmadinejad så hotar han oss alla. Detta anser han att han har rätt att göra, och glöm bort talet om Irans vilja att skaffa kärnvapen, det är de inte i stånd till inom de närmaste tio åren.

Man ska dessutom komma ihåg att mängder av folkpartister nu talar om att USA bör anfalla Iran. Senast var det väl Fredrik Malm som ropade det till publiken på ett offentligt möte i Stockholm i veckan.

Bushs problem är att Ahmadinejad vill skriva alla oljekontrakt i Euro, inte i dollar. Det är med andra ord just dollarn det handlar om, precis som vanligt.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

[tags]Bush, Iran, Kriget mot Terrorismen, Gud, Vansinne, USA, Neokonservativa, Nyliberaler, Folkpartister, Politik[/tags]Nyligen.se


8 svar till “Bush och kriget mot – Iran”

 1. Det är komplicerat att tillverka kärnvapen och i princip kan man förhindra det genom att agera mot gränshandeln. Gissningsvis kan inte en ensam nation tillverka allt som krävs för att framställa kärnvapen? Mycket teknologi måste importeras.

  Som ren spekulation så ställer jag mig tveksam till om ex Iran är kapabla till att framställa själva bärraketerna och därmed kunna nå ex USA med långdistansmissiler?

  Nej, naturligtvis handlar alltsammans om USA:s bundsförvant Israel. Som för egen del har gissningsvis 200 kärnvapen under minimalt ifrågasättande?

  En sammandrabbning mellan Iran och Israel skulle med stor sannolikhet innebära en total utplåning för bägge sidorna.

  Men att Israel skall kunna utplåna alla andra med ensamrätt, får tydligen inte diskuteras?

  Iran är inget hot mot USA. Deras vapenleveranser till Irak byggs upp som ett pussel liknande det som föregick USA:s angrepp på Irak.

  Som i efterhand visade sig vara total lögn…

 2. Flygattacker mot ett Iran är redan ett faktum, på Bushadministrationens dokument såklart. Tro inget annat. Jag har redan levt igenom ett sådant krig, och kan se när ett till är i skapandet, från mil bort.

  Det kanske inte är tal om en massiv landinvasion likt den katastrof vi idag kallar Irak, för även frälsaren i Washington inser att USA inte skulle kunna hantera ett nytt Irak. Man kan ju inte ens hantera det nuvarande. Flygattacker mot militära och nukleära mål är ett faktum, likaså är attacker mot regeringssätena i landet. Kanske försöker man istället med Iran skapa något uppror så att det egna folket störtar sin regering. Ni läste det här först ;)

  Det vi ser nu är mycket riktigt endast en fas i den kommande attacken mot Iran. Propaganda och mediemaskinen är i full gång och rullar så det hört för fullt!

 3. De är väl ganska uppenbart att de 20 000 soldater som Bush ska sätta in i Irak egentligen är ämnade för en planerad invasion av Iran. Det är inte vilka trupper som helst som kommer att skickas utan delar av Marines’ Task Force Tripoli som invaderade Irak för snart 4 år sedan.

 4. Ja inte fan handlar det om kärnvapen! För då skulle väl aldrig CIA gett Pakistan bomben? Usama Bin Laden skulle med säkerhet vinna ett presidentval i Pakistan med Pervez Musharaf ur bilden.
  (Ska bli skitkul att se hur våra egna bombliberaler supportar denna gång..45 minuter igen? lol)

 5. …Och vem minns inte hur imponerad Göran Persson var av Colin Powll när denne visade upp sina ”bevis” i FN.

  Det här imponerar tillräckligt på en del skulle jag tro. Fredrik Malm, vad säger du? Åh fan. Han har tydligen hoppat in i ett plan självt för att visa vägen. Sista som hördes innan han försvann i skyn var: ”USA IN I IRAN! USA IN I IRAN!”

  Vad gäller Iran och kärnvapen verkar folk tro (dock naturligtvis inte alla som hävdar det ens) att om Iran skulle skaffa kärnvapen så är det första de skulle göra vore att bomba Israel. Men… Varför skulle de göra det? Irans ledare är naturligtvis mer pragmatiker och maktgalna än domedagsprofeter och självmordsbenägna.

  Ps! Nej. Jag vill inte att Iran ska ha kärnvapen. Jag vill inte att USA eller Israel heller ska ha det.

  PsII! Jag undrar hur våra statsterrorapologeter skulle reagera om USA använde kärnvapen igen. Undrar vilket ämne de skulle ta upp… Hm… Något om Israel som mellanösterns enda demokrati kanske? Ja, det har inget med saken att göra, men det har väl inte hindrat våra ”liberaler” förr.

  PsIII! Jinge// Bush blev vald till president 2000 genom domstol. 2004 blev han märkligt nog vald av folket. Så han har faktiskt blivit vald till president.

 6. ska jordklotsens befolkning låtra det här ske

  man ur huse det säjer jag nu yo

  gandhi lever

  blommor blommor är vad vi behövrer

 7. Min förlitan på USA:s uppgifter försvann redan när det visade sig att ett par släp använda för att göra väderballonger var det starkaste beviset för Iraks ”biologiska krigföringsprogram”.

 8. Kan jag få källan till hur många år det kan ta Iran att producera kärnvapen? Dessutom har jag ”hört” att de skulle kunna få det på minst 17-år. Men har glömt bort källan.