Britney Spears kortslutning


Avigsidan med tidigt kändisskap blir väldigt tydlig när det gäller Britney Spears, det är långt ifrån alla som klarar det, hon har definitivt inte gjort det.

DN/Los Angeles: ”En domstol i Los Angeles gav på fredagen Britney Spears far tillfällig kontroll över stjärnans tillgångar. Samtidigt utvärderas hennes psykiska hälsotillstånd på ett sjukhus.”

Dessutom är hennes ekonomiska situation klart kontraproduktiv i sammanhanget, vill hon så kan hon köpa kilovis med kokain. Det gör att en prognos över hennes möjligheter att klara sig blir väldigt dyster. Bodde hon i Sverige så hade man haft möjlighet att använda LVM, Lagen om Vård av Missbrukare, eftersom hon rimligen måste anses uppfylla kriteriet om att hon är farlig för sig själv. Nu finns det skäl att anta att hon kan undandra sig vård redan om några dagar.

Egentligen så påminner Britneys situation om mängder av missbrukares, det som skiljer är att hon är en världsstjärna. Det är både bra och dåligt, i bästa fall kanske några ungdomar ser vad som händer med kokainmissbrukare. Knarkliberalerna tiger förstås, alltid något.

Andra om , , , , , , , , , ,

AB DN LVM, Lagen om Vård av Missbrukare SvD

[tags]Britney Spears, LVM, Kokain, Narkomani, Knarkliberaler, Psykvård, Förmyndare, Stjärnstatus, Sammanbrott, Tvångsvård, Knark [/tags]


12 svar till “Britney Spears kortslutning”

 1. Det har blivit en följetong att skåda stjärnors uppgång och fall. Kanske kan det vara avskräckande att se att många går under. Hursomhelst finns alltid massmedia där och tjänar sina pengar. Först skrivs de upp, sen skrivs de ner…

 2. Ja det finns många aspekter på detta. Hade hon varit vuxen när hon blev stjärna så hade det säkert gått bättre.

 3. Jinge har inte du berättat nångång att du träffat Brittan? Ville hon inte att du skulle bjuda henne på glass?

 4. Jo, hon frågade om hon fick smaka på min glass. Det var på glassbaren på Fridhemsplan i samma veva som hon hade sin första hit. De första skivorna spelades in på en studio tvärs över gatan. (Hon stod bakom mig i glasskön..) På den tiden kunde hon stå där eftersom hon inte var SÅ känd.

 5. Lås in henne tillsammans med Paris hilton så man slipper se skiten va FASEN.. blir så J**LA TRÖTT på dem. finns det inget annat skriva om?? britney spearm och persih hilton.. dynghögar som super åt sig media får en massa miljoner drogar så hjärnan blöder o tycker allt är tokroligt. BRA JOBBAT. låt oss föda upp mer idioter på denna planet.

 6. Fredrich! Det är mycket som tyder på att det som händer i vart fall startat genom missbruk. Och hennes missbrukarkarriär påskyndas definitivt av att hon har råd att köpa hur mycket kokain som helst. Lägg fram ett hekto kokain till en apa och apan knarkar ihjäl sig. Det har experiment visat.

  Och vi människor blir lika lätt offer för kokainet som aporna. Sedan är det förstås en bedömningsfråga hur vården bör inledas…

 7. Sorgligt. Hoppas att det går bättre för henne snart. Tycker synd om hennes barn och hennes föräldrar…

 8. Hade aldrig hänt om hon varit man. Har t.ex. Tommy Lees morsa fått tillfällig vårdnad över honom? Eller Ozzys över honom? Eller Nick Noltes över honom?

  /ann

 9. Hmm. Lyssnade på videon här.
  Hon låter faktiskt som en groda som kväker.
  Det skall nog låta sexigt, men i mina öron låter det faktiskt helt avtändande. Känns som om jag hamnat i ett träsk av kväkande småbarn. ”oops, nu kväkte jag igen”.

  Ett par timmar av den musiken i örat och jag hade nog också blivit omyndigförklarad.

 10. Tullen skär ner, i dessa tider behöver den förstärkas för att hålla knarket borta.

 11. Hur många har inte nöjesindustrin gjort till knarkare?
  Judy Garland fick ”uppiggande medel” av sin manager redan som barn.