Bojkotta Israel, tyckte besökarna här…76 % av besökarna här ansåg att vi borde bojkotta Israel och till min stora överraskning så röstade faktiskt 207 personer.


Antalet röstande
överraskar mig lite. Det är många som har tyckt till och det är givetvis skojigt. Samma IP-nummer har bara räknats en gång, detta parat med att en cookie lagrats innebär rimligen att resultatet är tämligen giltigt. För hur besökarna här som valt att rösta är kanske bäst att tillägga.

Som vanligt betyder dock inte dessa siffror ett smack. Det enda vi får reda på är hur 207 av besökarna här tänkt och tyckt, och inte ens det kan vi veta säkert. När jag röstar i kvällstidningarnas olika omröstningar så busar jag gärna. Personligen tror jag att de 20 % som valt svarsalternativ ”Nej” egentligen gjort samma sak.. :-)

Det hindrar mig ändå inte för att kasta in en ny poll i högerspalten. Hur mycket handlar du julklappar för i år? Ska jag lansera en förutfattad mening så är det att bombhögern röstar på 5000- och vänstern spenderar mindre.. Har jag rätt eller?


5 svar till “Bojkotta Israel, tyckte besökarna här…”

  1. 5000 Kr, det räcker inte långt här i USA inte! Kan du inte lägga in ett ’över 5000’ alternativ också så kan jag oxå rösta. :-)

    Här är det inte alls ovanligt att man ger sig frun en splitter ny SUV – på Alla Hjärtans Dag. Och du kan du tänka dig hur det är på Julen. Dvs om man har pengar.

  2. Det står 5000- vilket betyder från 5 papp och uppåt. Jag vet folk som handlar idiotdyra grejer oxo, men det är knappast standard att man ger frugan ett halsband för 200 papp..

    Möjligen älskarinnan.. :)