Bodströmssamhället nu i Ekots Bloggkrönika!


Nu har Ekots Bloggkrönika uppmärksammat ”Bodströmsamhället” och den bild som jag distribuerat här på bloggen..

Men Jörgen I Eriksson sade i krönikan att undertecknad är upphovsman till bilden. Det är fel. Det jag gjort är att förbättra bilden och framförallt har jag bidragit till att sprida den i en vidare krets.

Eftersom min blogg tillhör en av de mest besökta så lyckades jag tämligen väl med spridandet..

Bilden används idag på fler än hundra hemsidor och bloggar och snart är det väl dags att göra den till en plastdekal så att bilisterna också kan sprida budskapet vidare i bakrutan på bilarna..

Som sagt, sprid på bara!!

[i] Länk till Ekots Bloggkrönika!


530 px


250 px


230 px


210 px


140 px


7 svar till “Bodströmssamhället nu i Ekots Bloggkrönika!”

 1. re: Olle

  Varför stänger och låser du dörren på offentliga toaletter?
  Har du något att dölja, eller vill du bara vara i fred?

 2. Åsiktsregistrering blir ju enkel efter detta !

  Kanske är det för att postväsendet går så dåligt att de vill tvinga tillbaka oss till vanliga pappersbrev, eller kommer det nya lagar
  gällande vanliga brev också ? så att vi måste visa att vi skrivit avsändar-adress och att den stämmer samt att de noterar vem vi skickar brevet till ???
  Och Posten måste då också…. Nej fy fasen detta blir för mycket !

  Läser man på http://www.stoppa-storebror.se/ ser man också att detta bryter mot de mänskliga rättigheterna enligt artikel 12, vidare skall vi ha stöd av lagen enligt den artikeln för att kunna stoppa just denna övervakning !!!

  Övervaka de som är misstänkta istället, och tillåt gärna för mig vilka metoder som helst MEN LÄMNA OSS ANDRA IFRED !

 3. ”Har man ingenting att dölja så har man ingenting att oroa sig för”
  Det handlar inte om porrsidor eller vad svenskar gör. Du har TOTALT missat poängen. Det där citatet bevisar det.

  Det handlar om makt. Staten kan aldrig få för mycket makt. Idag är det dom här eftergifterna vi lär göra. Imorgon kommer nästa sak…
  I slutändan kanske Justitieministern får igenom ett förslag att alla svenskar ska få en GPS inopererad? (vilket i princip redan händer, iom att de flesta mobiltelefoner numera har en och oftast har folk sin mobil påslagen)
  Fjantigt eller hur? Det skulle ju aldrig kunna hända…

  Och massmorden i nazityskland var nog inte vad många hade förväntat sig från början heller…

  Långsökt? ABSOLUT. Erkänner det först av alla. Trots det är det ett faktum att makt MISSBRUKAS. Alltid. Av någon. Ofrånkomligen. (försöker du säga emot där kan jag GARANTERAT producera flera A4 med exempel, du kan börja med
  /struken länk/
  För vad? Att skydda oss från terrorism? Från grova brottslingar? Eller för att sätta dit feldelande skitungar som inte har nått bättre för sig?

  Terrorism… herregud… 3000 dog i NY? Skittragiskt javisst. 3000 av 300 miljoner va? Och inom vilken tidsram? USA har ju jävlats i andra länders politik, styre osv. i åtminstone 100 år. Så ganska jävla låg statistisk risk att dö av terror trots deras eskalering av ”meddling” utomlands på senare år.

  Staten behöver inte skydda individen (från självanförskaffade ’påhitt’ som terrorism), men individen måste skyddas från staten (när dom använder tidigare nämna ’påhitt’ för att ta i från folket deras RÄTTIGHETER och FRIHETER)

  Mindre makt till politiker!

  Mattias – Socialliberal (ingen anknytning till varken socialdemokrater eller borgare, båda lägren är vidriga i svensk politik, i praktiken)

 4. Till Olle:

  Vissa förtränger den sanna bilden o det må väl va så för rädslan för sanningen har inskolats väl …..
  o friheten ger man upp så lätt för det handlar ju inte om dej du är ju en hederlig medborgare som ställer in sig i ledet …….
  hoppas illusionen brister för dej o att du börjar ifrågasätta dig själv och mönster vi är lärda att tänka i ….. lycka till det kommer till oss alla o var inte rädd för sanningen hur skruvad den än må vara ….. värna om sinnets frihet

  För att se den stora bilden krävs öppna ögon … innåt och utåt