Bodström avskaffar våra fri- & rättigheter!


Bodström agerar som justitieminister för att avskaffa våra mänskliga fri- och rättigheter.

Det sker genom att tillåta polisen att göra hemlig husrannsakan hos människor som ej misstänks för brott.

Samt genom att legalisera utplacering av utrustning för positionsbestämning i människors kläder och att spionera på telefon- och datatrafik hos icke misstänkta personer.

(Se länken till vad jag tidigare skrivit).

Vi ska tvingas att ge upp dessa mänskliga rättigheter för att samhället ska göras säkrare mot terrorattacker.

Givetvis kommer det i praktiken inte alls innebära någon ökad säkerhet eftersom de eventuella terrorister som Bodström med bistånd av Folkpartiet (loppcirkusen) och Expressen skulle kunna frammana givetvis anpassar sina metoder till den utökade kontrollen.

Så vi kommer inte att få någon ökad säkerhet, vi kommer bara att bli av med våra fri- och rättigheter.

Vet inte Bodström och Säkerhetspolisen detta kan man undra..?

Själv har jag givetvis inte svaret på den frågan, men SÄPO borde veta att terroraktioner inte är något hot mot Sverige eller landets befolkning.

Och då inställer sig följdfrågan;


Han ser snäll ut, men det gör kossorna också..

– Varför gör de då nya lagar som kraftigt reducerar våra fri- och rättigheter?

Någon som kan tipsa mig om svaret?


4 svar till “Bodström avskaffar våra fri- & rättigheter!”

  1. Till och med DN.s huvudledare riktar viss kritik mot Thomas Bodström och hans arbete för att inskränka vår integritet. I och för sig är inte DN.s huvudledare helt emot Bodström men det är ändå något. Läs här.

  2. Jag tror att det är så enkelt som att det å ena sidan alltid finns krafter som önskar ett mer kontrollerande samhälle och att det å den andra sidan finns ett behov för exempelvis ministrar att visa handlingskraft. Om de senare saknar insikt blir de tyvärr lätt redskap för de repressiva krafterna. Jag tror helt enkelt att Bodström är naiv (vilket inte gör saken bättre).

  3. Vanliga människor offras på populismens altare. Hårdaretagism är billiga politiska poäng och är direkt riktade mot den primitiva reptildelen av våra hjärnor.

    I USA är slänger politiker ur sig ”God bless america”, I sverige så säger politiker att de vill bestraffa mörkhyade männsikor, samma reaktion.

  4. Och i Sverige är folk så förbannat naiva att de inte tror att de nya kontrollinstrumenten denne man föreslår och kommer att lagstifta om, ska drabba dem, att Sverige inte kommer att förändras ett dugg. Jag tror snart inte det finns en enda människa som kan tänka längre.

    Vad har folk lärt sig i skolan de senaste 30 åren?
    Att hipp-hoppa!!!