Bloggare sprid Anti-Nyliberal banner


Nu kan också du visa upp dina åsikter på din hemsida eller blogg.

Gör vad du kan för att sprida denna banner bland kamrater och besökare på din sida.


15 svar till “Bloggare sprid Anti-Nyliberal banner”

 1. Detta inlägg var inte en inbjudan till någon slags politisk diskussion. Alla dylika försök betraktas som meta-diskussion. Och vad gäller sådant framgår av kommentarsreglerna..

  Om det önskas så kan jag citera ett antal politiska ungdomsförbund som är uttalat nyliberala, men det blir isf i en särskild postning.. :)

 2. Hej Jinge
  Varför finns inte socialdemokraterna med i den här bannern?
  Är det något parti som lyckats montera ned den välfärd en gång och lyckats, utan större protester, är ju dom.

  Annars fina bilder m m på din blogg

  / Kjelle

 3. Hej Jinge,
  Kan inte du snabbt förklara vad som är roligt med dessa banners? Eller ska det vara roligt?

 4. Nope ”Humor”..

  Kan du inte se det roliga i det så spelar det ingen roll även om jag skriver 1000 rader. Du kommer inte att garva ändå..

  Sedan vet jag inte direkt om motivet till att jag knåpade ihop dessa var att ngn skulle garva läppen av sig direkt. Men jag tycker att de säger en hel del om ”alliansens” motiv.

  Tycker inte du det oxo ?? :)

 5. Hallå där kul att du lade till min blogg. Ja din banner kom till nytta, den var passande i diskussionen om välfärden.
  Hoppas bara att de inte vinner och monterar ned välfärden, det blir enormt svårt att vinna tillbaka den mark vi socialister tappar då.
  Vi måste helt enkelt vinna valet, försvara, förvalt och offensivt föra över konsumtionen från det privata till det gemensamma.
  Socialistiska och feminstiska hälsningar Patrik

 6. Men…det är ju fel. Som mest vill vi avskaffa välfärdsstaten. Staten är inte hela samhället. Eller har jag missat något?

 7. En kommentar från ”Det sovande folket” skulle snarast haft motsatt effekt. Det skulle ha visat hur mycket Raj-raj har förändrats…

  MVH
  /Fredrik Lindholm

 8. …och Alliansen är inte nyliberal

  Jinge har många gånger beskyllts för att vara antisemit, beskyllningar som bygger på grova förvanskningar av ordet ”antisemit”. Därför är det förvånande och trist att Jinge själv förvränger ett ords betydelse i ett försök att misskreditera sina motst…

 9. Var finns maskrosen? När deras krav på kärnkraftens avskaffande, minskade biltransporter, minskad oljeanvändning, färre industrier men mer stöd till glesbygd, ineffektiva vindkraftverk och friår genomförts fullt ut kommer ”välfärden” vara långt mer död än med den värste nyliberal vid rodret.

  Seriöst: Jag trodde att Jinge kunde skilja på ”nyliberaler” och ”borgerliga blocket” samt ”välfärdsstat” och ”välfärdssamhälle”.

 10. Maskrosen?? Jo jag kanske borde gjort det men i praktiken hade jag just läst Federleys drapa om att han är nyliberal. Och jag gillar inte att ändra i bloggposterna. Moderater, folkpartister är oxo kraftigt påverkade av den smittan..

  Har du läst Munkhammars vimsigheter i SvD idag..?

  Kolla http://www.bloggarna.se får du se!

 11. Var kommer nyliberalismen in, Jinge? Bannern vill ju bara värna välfärden, vilket i din tappning borde innebära att alla de partier som är ett hot mot ”välfärden” borde anges. Mp hör definitivt hemma i detta sällskap.

  Eller också får du ändra namnet på bannern till ”Nyliberaler är de allihopa”.

  Munkhammar producerar väldig få idéer utan brukar återvinna den senaste generationens idéer, om än i moderniserad form. Jag är dock partisk pga min negativa inställning till euron och Ja-sidans fånerier (vilket Munkhammar rattade).

  Har inte Munkhammar i SvD bara återanvänt idén bakom de ursprungliga frivilliga försäkringslösningarna som de tidiga socialdemokraterna värnade? De intresserade slog sig samman och bildade en fond – en något mer avancerad variant av silltunnnan.

 12. man ska litra på dom man litrar på dom som säjer: hjälp varandra stödj varandra

  dom som säjer klara dej själv okcså struntra i dom som ramlar bakom dej dom ska du akta dej noga för det säjer jag nu yo

 13. Varför är inte liberala partiets loggo med? Vi vill verkligen skrota hela välfärden. Jag tycker att det är orättvist att fyra socialliberala partier som inte vill skrota välförden får vara med men inte det enda nyliberala.