Bloggande kristdemokrat startar insamling till Israels soldater


Den kristdemokrat i Malmö som fört en lika långvarig som hatisk kampanj mot muslimer, har nu startat en insamling till Israels trupper i Libanon.

Det är Hans C Pettersson som gör det trots att FN-chefen uttalat att Israels agerande i Libanon är ett brott mot krigets lagar och mot de mänskliga rättigheterna. Att det är ett brott mot även Genèvekonventionen har jag skrivit om tidigare. Samtidigt som det visar på en utomordentligt dålig smak, så konstaterar jag att nu både Kristdemokraterna och Centern (Federley) skänkt pengar till Israel.

Det är väl värt att komma ihåg det inför valet eftersom vi, i händelse högeralliansen skulle vinna valet, då får en regering där troligen merparten av ledamöterna gärna skulle avsätta skattepengar till jakt på muslimer och araber. Och hade vi dessutom befunnit oss före starten av Irakkriget så hade med stor sannolikhet svenska soldater varit skickade att bistå Bush och Blair i deras jakt på levande irakier.

På det sättet bör vi vara tacksamma för folkpartister som Per Ahlmark, kristdemokraten Hans C Pettersson och centerpartiets Fredrick Federley. De visar vad de står och vilka värderingar som kommer att styra om deras vänner kommer till makten. Vilket sällskap..

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

[tags]politik, fredrick federley, per ahlmark, hans c pettersson, mellanöstern, islamofobi, rasism, främlingsfientlighet, bloggare, libanon, israel, högeralliansen, val2006[/tags]


14 svar till “Bloggande kristdemokrat startar insamling till Israels soldater”

 1. Tänk att dessa hycklare är så snabba att stödja statsterrorism, men fördömmer all form av stöd till organisationer som Hamas, Hizbollah – och antagligen även PLO och ANC om vi går tillbaka i tiden.

 2. Ja,vilken oerhörd pervesitet.
  Och varför inte stödja den Amerikanska Armen på en gång när han ändå är i farten!

 3. Vilka djävla dårar det finns här på jorden! Varför åker han inte ner med sina bössor och hjälper till själv?

 4. Av skärmdumpen att döma så tipsar han om att man ge pengar till ett företag som i sin tur levererar pizza till israeliska soldater. Han har sålunda inte startat någon insamling. Eller du kanske har bevis för att han ligger bakom sajten pizzaIDF.org?
  Rubriken ” startar insamling till soldaterna” är klart missvisande. Pengarna går ner i en privat näringsidkares fickor som levererar pizzor och inte kulor och krut.

 5. Ja Hans C Pettersson göranden och låtanden är ett kärt gammalt samtalsämne på denna blogg! Jag tror inte att Jan Inge och Hans C Pettersson direkt älskar varandra! ; -)

 6. Det kan helt klart direkt jämföras med att supportera Hizbollah, d v s Syrien och Iran.

 7. Jo Jonas, fast jag känner inte till några som supportar vare sig Hizbollah, Syrien eller Iran. Att fördöma t.ex. Israels ständiga krigsförbrytelser innebär ju inte per definition att man sympatiserar med islamistiska mullor, var de nu än kan finnas.

 8. Jinge, jag avsåg i liknelsen att Syrien och Iran bidrar till Hizbollah på samma sätt som den kristdemokratiska bloggaren stödjer IDF. Inget annat.