Årets längsta dag, och här ska blotas !!


Årets kortaste natt. Dags att offra lite åt gudarna..

Vädret visar sig från sin sämsta sida och Tor far över himlen med sin vagn och svingar mjölner..


En bild från mitt fönster just nu..

I vanliga fall brukar jag ge mig på bilderna och skärpa upp dem, lätta upp ljus och sådant, men nu visar jag hur det FAKTISKT ser ut i Handen just nu..

Jag brukar ibland fira midvinterblot, men inatt blir det midsommarblot.


Felin bryr sig inte om vädret..

Nej varför skulle hon? Hon är ju en inne-katt och vet förstås att husse inte offrar henne till några gudar.

Hon kan i lugn och ro konstatera att Tor lever rövare och att husse ska ut och hänga upp sillastrumpor och en eller annan köttbulle i träden.

Bara hon får smaka så..

Men sossepolitiker ombeds härmed att hålla sig ifrån Handen inatt..

Meddelas endast på detta sätt.. :-)


2 svar till “Årets längsta dag, och här ska blotas !!”

  1. IMHO är det knappast den sämsta sidan. Tanten har gått och sett ut lite som ett åskmoln hon med, när det blir kvavt blir hon lättirriterad. Efter urladdningen i natt blev det annorlunda. Själv älskar jag åskväder. Ibland står jag utomhus i mina goretexpaltor och bara njuter av det ösande regnet och tordönet.

  2. Det får mig att tänka på …………. Jag gillar också oväder, går gärna ut och ”upplever” stormarna personligen så att säga. Det bestämde jag mig för när jag var utrikes en gång för en massa år sedan. I Fort Lauderdale Florida för att vara lite mer precis.. Jag öppnade hotell dörren och klev ut på den stora altanen på 3’e våningen och fick sällskap av en parkbänk som kom flygande…………………….. Det vill till att det är våra vanliga svenska stormar som man skall umgås med lite så där ”one on one”………