Är Israelkramare ofta idioter?


Ja det är en seriös fråga faktiskt. Min erfarenhet tyder nämligen på det. De förefaller ha betydande kognitiva problem.

Varenda gång jag skriver något om kriget i Mellanöstern så kommer det ett flertal kommentarer som jag inte kan släppa fram. Jag får också en bunt med mail med allehanda innehåll. Kunde man sända fekalier så skulle man göra det. Eftersom det inte går får jag mail med ett innehåll som skulle ge avsändaren en omgång stryk om föräldrarna fick kännedom om ungarnas agerande.

Jo, jag tar ofta parti för palestiniernas sak i konflikten. Det bemöts ytterst sällan med argument och diskussion utan oftare så abonnerar man på diverse veckobrev, vanligen av sexkaraktär. En sände till och med en xxx-film till mig inatt. Jag skrev nämligen om en illa underbyggd tidningsartikel igår som kom från Svenska Freds tidning PAX. Det skulle jag givetvis inte ha gjort enligt vissa. Jag får faktiskt intrycket att dessa s.k. Likudnickar har en skruv lös. Varför kommer man inte med argument i stället?

Andra bloggar om: , , ,

[tags]politik, mellanöstern, israel, likudnickar[/tags]


10 svar till “Är Israelkramare ofta idioter?”

 1. Återigen en struken kommentar! Nästa gång åker du in i spamfiltret! / Jinge

 2. Det är ju så som det ofta blir på internet antar jag. Att ”fel” människor ibland får mycket utrymme, eller tar sig mycket utrymme. Att de med vettiga åsikter och argumentation trycks undan av alla meningslösa påhopp de får. Tror du inte att du skulle få motsvarande bemötande om du istället var mer Israelvänlig? Fast från de med palestinasympatier? Människor med starka åsikter finns ju i alla grupperingar.

  Första dagen på din blogg, skall bli intressant att följa! /Alex

 3. Visst finns det idioter i alla politiska läger, men just det proisraeliska/sionistiska verkar locka en osannolik samling fradgande hatmånglare och historieförvanskare.

 4. Varför kommer man inte med argument i stället?

  Finns inga bra argument för Israels ockupationspolitik, det enda likudnickarna kan göra är att gapa och gorma och försöka attackera personen som kritiserar. Det hela slutar ofta med att man står i en hög med skit.

  Jag har flera gånger i chatrum och på forum lagt fram förslag om ett tillägg till Godwins Lag, där man även förlorar när man ogrundat slänger ur sig anklagelser om anti-semitism.

 5. För en gångs skull! För en enda gångs skull skulle jag vilja se en av dessa hatiska krigarsionister motbevisa opponenterna genom att se en liten bit av en deild som hela världen ser i konflikten. För en gångs skulle jag vilja se dem släppa sin hybris, sin rasisminfekterade arrogans, sin omvända Spar-Inn-föreställning ”1. Vi har alltid rätt, 2. har vi fel – återgå till punkt nummer 1.”. Om inget annat så är denna inställning till hela omgivande världen ett klart tecken på nazimentalitet.

 6. Jag brukar ibland läsa den där andra bloggen som jag inte vågar nämna här. Den där extremt Israel okritiska. Brukar inte kommentera där men det kan va kul att läsa. Alla dessa såkallade ”Israel är så otroligt oskyldigt” personer är så hatiskta mot allt och alla. Så fort det kommer en liten Israel kritisk kommentar från nån så blir det gäng våldtäkt på den personen direkt. Alla överöser den personen med personliga förolämpningar och det berömda ”A” ordet, judehatare, utrotningsförespråkare etc etc etc. Det är faktiskt så nästan varenda gång. Och så förvrids sanningen till max. Man hänvisar till olika källor som visar sig vara opålitliga. Det är väldigt svårt att föra en dialog när vissa håller på sådär. Därför bryr jag mig inte om att kommentera där :)

 7. Har du bara glömt smileyn i anslutning till ”skämtteckningen”, eller skulle det inte vara någon? Och hur kändes det att teckna den formen på näsan?

 8. Jag har inte gjort teckningen själv. Den är dock mycket lik en ökänd Nationalsionist i bloggosfären.